≫ 

Fudbal je jednostavna igra kad ga igra Ronaldo: Kristijano je kao furija, Bruno stavio pečat

Portugalci vratili "Đavole" na pobednički put

  • 1
kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Ronaldo pa Bruno, i gotova stvar. Portugalci su nosili Junajted do pobede koja je "Đavolima" u ovom trenutku, posle tri vezana neuspeha i eliminacije iz FA kupa, značila mnogo, značila je sve da se Ronaldo, Rangnik, navijači ponadaju nečemu ove sezone. Makar to bio i niz pobeda.

Na kraju, 2:0 protiv Brajtona uz igrača više od 54. minuta za Junajted.

Kristijano Ronaldo je i ove večeri sebe postavio na najviše mesto zaslužnih za pobedu, fudbal deluje kao najjednostavnija igra kad ga igra portugalski velikan. Uzeo je loptu na četrdesetak metara, sjurio se ka šesnaestercu, zalomio jednom, izbegao start u nezadrživom naletu i onda "zategao praćku", pogodio tamo gde je najviše želeo.

Pogledajte i ovu bravuru velikog Ronalda.

Dugo, skoro sat vremena, domaći su tražili način da probiju tvrdi bedem ekipe sa "Ejmeks" stadiona, a onda u tri minuta rešili sve što je imalo da se reši. U 52. minutu igrač gostiju Luis Dank je zaradio crveni karton, a tri minuta kasnije usledio je već opisani proboj Ronalda i egzekucija koja je najavila slom gostiju.

Pečat je udaren tek u 97. minutu, dotle navijači Junajteda nisu mogli da se opuste i upišu pobedu, razumljiv je takav osećaj posle silnih posrtanja, a olakašnje svima je doneo Bruno Fernanedes u kontri koja u je finiširao lagano kao na treningu.

Vredna pobeda Junajteda koja je donela ekipi proboj na četvto mesto, tamo gde se "Đavoli" misle zadržati do kraja sezone, odakle ne mogu mnogo preko, ali mogu lako pasti ako se vrate starim navikama.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Rođendansko iznenađenje za Kristijana Ronalda: Georgina mu kupila novu igračku

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA