Evropska radost, otvorene crno-bele kapije: Navijači besplatno na meč Partizana i Radničkog

Posle duela sa Kragujevčanima, crno-bele već narednog četvrtka, od 18.45 časova, očekuje revanš sa Spartom i borba za osminu finala Lige konferencija

  • 1
Humska, Partizan - Radnički Niš Foto: Telegraf.rs

Pobeda Partizana nad Spartom u Pragu (1:0) ne samo da je obradovala sve one koji vole crno-bele, već je doprinela da i čelnici kluba odluče da časte navijače na narednom prvenstvenom meču u Superligi.

Tim iz Humske se u nedelju od 15.30 časova sastaje sa Radničkim 1923, a svi oni koji budu poželeli da dodju u Humsku i podrže fudbalere u borbi za titulu, moći će to da učine - besplatno.

Kapije stadiona u Humskoj će biti širom otvorene, jer će treneru Aleksandru Stanojeviću i igračima biti potreban vetar u ledja posle napornog gostovanja u Češkoj.

Timovi koje vodi Nenad Lalatović su uvek veliki izazov i u Partizanu veruju da su najvernije pristalice osetile momenat kada je podrška najpotrebnija i da će u nedelju u značajnom broju ispuniti tribine stadiona u Humskoj.

Posle duela sa Kragujevčanima, crno-bele već narednog četvrtka, od 18.45 časova, očekuje revanš sa Spartom i borba za osminu finala Lige konferencija.

Video: Bivši Partizanov igrač provocirao Delije, nastao metež na terenu: Igrači Zvezde krenuli na Štulića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ss

    18. februar 2022 | 00:48

    Mogao je neki gori termin... Dajte to u 5 da bude puniji stadion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA