Golman iz "beton lige" postigao het-trik: Uradio nešto što niko nije već 25 godina

Ovako nešto nije viđeno skoro 30 godina

  • 0
Grigoris Atanasiju, beton liga, golman Printskrin: Youtube / ORASI TV

Kada bi se pričalo o najzanimljivijm ligama za praćenje, pored onih iz "Liga petice", definitivno bi sledeći izbor pao na popularne "beton lige", odnosno, takmičenja amaterskog ranga. Upravo jedna takva stiže iz Grčke, gde je golman Grigoris Atanasiju postigao het-trik na jednom od mečeva.

Njegov klub Pavlos Melase je savladao Etos Vasilikonom sa 3:0, a golman Pavlosa je upravo bio centralna figura meča sa tri pogotka i to sva tri sa penala.

Atanasiju je dva od svoja tri gola postigao u prvom poluvremenu, dok je trećim samo "zapečatirao" protivnikovu sudbinu. Zanimljivo je to da protivnički golman nijednom nije ni blizu bio odbrane, nije čak ni krenuo ka lopti, već je stajao u sredini i gledao kako njegov kolega rutinski rešava najstrožu kaznu.

Engleski mediji takođe ističu i činjenicu da ovako nešto nije viđeno još od Hose Luisa Čilaverta, koji je 1997. godine postigao het-trik u pobedi svog Veleza (6:1).

Kako je Atanasiju briljirao na utakmici, možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Video: Ludilo u beton ligi: Navijači pevali ne treba nam plaćena titula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA