Novi Pazar promašio bod u 95. minutu protiv Kolubare, Čukin minimalac protiv Mladosti

Sjajan start drugog dela sezone za Lazarevčane, Čukarički "probio led"

  • 0
Marko Rakonjac, FK Čukarički Foto: MN Press

Fudbaleri Kolubare slavili su na gostovanju Novom Pazaru rezultatom 2:1 i tako na sjajan način otvorili prolećni deo Superlige Srbije sa dve pobede.

Goste je u prednost doveo iskusni Nemanja Nikolić golom u 33. minutu, a u 56. minutu prednost je duplirao Miloš Filipović u 56. minutu.

Novi Pazar je već u 64. minutu smanjio na 1:2 preko Slobodana Rubežića, i bilo je jasno da će domaći pokušati do kraja utakmice da izbegnu poraz.

Veliku priliku da ostanu neporaženi imali su fudbaleri Novog Pazara u petom minutu nadoknade vremena, ali je Dejan Stanivuković, golman Lazarevčana, na sjajan način intervenisao i sprečio nerešen ishod.

Novi Pazar je upisao drugi poraz u drugom meču prolećnog dela sezone, pa je zbog toga sa klupe otišao Dragan Radojičić. dok je Kolubara ostvarila suprotan učinak, dve pobede.

U drugom meču subotnjeg programa 23. kola Superlige Čukarički je na domaćem terenu savladao Mladost iz Lučana golom Marka Rakonjca u 74. minutu na asistenciju Ibrahima Ndiajea.

Lučanci su bili bolji rival u prvom poluvremenu, par puta dobro zapretili beogradskoj ekipi, ali su se u drugom poluvremenu povukli i bili kažnjeni zbog toga.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Tri penala, jedan gol, mnogo šansi: Ludački meč Metalca i Novog Pazara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA