≫ 

Haland neće potpisati za Junajted zbog horor starta iz 2001. godine?

Navodno je start Kina nad njegovim ocem nepremostiva prepreka

  • 0
Roj Kin Printskrin: Youtube/Stephen McLoughlin

Nekadašnji vezista Mančester junajteda Pol Ins, sada sportski komentator, smatra da Erling Haland neće doći na Old Traford ovog leta zbog događaja koji se desio pre 21 godinu!

Sada već davne 2001. godine Roj Kin je kao igrač Junajteda polomio nogu Halandovom ocu Alf-Ingeu koji je nastupao za Mančester siti i koji se posle toga nikada više nije vratio na teren.

Kin je tada priznaod a je namerno faulirao rivala želeći da mu se osveti, dok Inst ističe da je to nepremostiva prepreka za Erlinga sada.

- Junajtedu je potreban novi napadač, a Haland je nezgodan zbog situacije sa njegovim tatom i Kinom na Old Trafordu. Ne mogu da ga vidim u klubu zbog toga, a pogotovo neće doći ako Junajted ne bude igrao Ligu šampiona - rekao je Ins.

Haland će definitivno napustiti Dortmund na leto, to je i sam indirektno poručio, a najbliži njegovom potpisu su Mančester Siti, Real i Barselona. Naravno, pomenuti Junajted takođe ima želju da ga dovede.

Video: U sledećem napadu da mu polome obe noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA