≫ 

Kad ne znaš kako ćeš, ti udri makazicama: Spektakularan gol u Bundesu, Dancu ide slava!

Bravo, momak!

  • 0
makazice Foto: sky sport/printscreen

Fudbaleri Hofenhajma prekinuli su jednu neugodnu tradiciju, pobedili su prvi put posle devet mečeva u gostima ekipu Volfsburga, i nije moglo atraktivnije, ni bolje po goste - uz gol "makazicama" i nakon preokreta, za 1:2.

Sve je danas na stadionu "Folksvagen Arena" palo u senku fenomenalnog poteza Danca Jakuba Bruna Larsena koji je bio najava obrta i konačne pobede ekipe Sebastijana Henesa.

Pravo malo remek delo izveo je Danac u kaznenom prostoru rivala, postigao moguće jedan od najatraktivnijih golova u karijeri, koji će se prepričavati. Savršen tajming, odraz i perfektno izvedene "makazice", za mat Volfsbruga i u tom momentu za egal 1:1.

Pogledajte ovaj zaista sjajan potez danskog reprezentativca.

Kao da je ovaj i ovakav gol podigao borbeni moral gostiju do maksimuma, elan je bio na najvišem mogućem nivou, a kruna adrenalinskog udara igrača Hofenhajma bio je pogodak koji je stigao u režiji sjajnog Andrea Kramarića u 78. minutu.

Bio je to školski kontra udar Hofenhajma, dovoljno vremena su imali i domaći da se saberu u kaznenom prostori u sačekaju najopasniji nalet i centaršut, međutim nije vredelo, Kramarić je bio na pravom mestu u pravom trenutku i egzekucija je bila neminovna - 1:2.

Tako su gosti uspeli da se izdignu iz minusa posle gola Vinda u prvom delu meča. U nastavku, potpuni preokret koji je krenuo od atrakcije Bruna Larsena i završio se sa završnicom hrvatskog golgetera.

Bila je ovo druga uzastopna pobeda Hofenhajma, posle tri poraza, pa je ekipa sada na visokoj četvrtoj poziciji koja garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona naredne sezone.

Video: Odlučujući penal u šestoj seriji: Da li je dozvoljeno da golman stoji unutar gola, iza gol linije?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA