≫ 

Suarez dao gol sa 40 metara, reprizirao svoj slavni potez, Atletiko osvojio Pamplonu

Klasa je večna!

  • 0
luis suarez Foto: Tanjug/Ap

Urugvajac Luis Suarez je klasa, golgeter svetskog kova kome godine ne mogu ništa. Smeje se u lice krštenici. Pokazuje to ovaj prekaljeni finišer iz kola u kolo u dresu Atletiko Madrida sa kojim je u subotu popodne osvojio Pamplonu, više nego uverljivim trijumfom nad Osasunom - 3:0.

Suarez je danas zavredeo punu pažnju zbog poteza kojiim je apsolutno obeležio utakmicu, kako i ne bi - postigao je gol sa blizu 40 metara!

Bio je to udar gostiju posle kojeg je i utakmica otišla u jednom pravcu: Osasuna je silovito krenula napred, Atletiko je amortizovao taj napad i lopta je preciznim proigravanjem stigla do isturenog Suareza, a onda je usledio momenat čistog talenta.

Video je Urugvajac da je golman domaćih izašao previše, bez osećaja, i surovo ga kaznio hiruški preciznim dalekometnim udarcem, za 2:0 i slavlje Madriđana, i veliko zadovoljstvo urugvajskog asa.

Bolje poznavaoce "lika i dela" Luisa Suareza gol protiv Osasune podsetio je na sličnu bravuru koju je izveo svojevremeno u dresu Liverpula protiv Noriča. Gotovo preslikana situacija, s tim što je daljina bila malo veća, ali je ishod i tada bio isti - golčina sjajnog napadača.

Pomenimo i to da su protiv Osasune, osim Suareza, pogotke za goste postigli Žoao Feliks još u 3. minutu, i Anhel Korea u 89, za pečat na trijumf "Jorgandžija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA