≫ 

Nejmar izveo najgori penal u karijeri, obrukao se i PSŽ: Sveci za poluvreme primili 3 gola!

Brazilac podbacio u Nantu kao i čitava ekipa u porazu od 3:1

  • 2
Nejmar Printskrin: Twitter

Napadač Pari Sen Žermena Nejmar izveo je vevrovatno najgori penal u svojoj karijeri u subotu veče, jer je praktično dodao loptu golmanu Nanta Albanu Lafontu, a i timski gledano "sveci" su se propisno obrukali - poraženi su na kraju rezultatom 3:1.

Igrao se 59. minut kada je Nejmar preuzeo odgovornost i obrukao se, iako je samo 12 minuta ranije uspeo da zatrese mrežu iz igre - na asistenciju Lionela Mesija.

Inače, PSŽ je na poluvremenu gubio sa 3:0 od Nanta koji je već u 4. i 16. pogađao mrežu Kelora Navasa, dok su treći postigli u nadoknadi vremena u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu, osim gola Nejmara i promašenog penala, ekipa Maurisija Poketina je pokazala vrlo malo, gotovo ništa u odnosu na to kakavim timom raspolaže.

"Kanarinci" su maksimalno iskoristili istrošenost zvezda PSŽ-a posle meča Lige šampiona sa Realom i do nogu potukli favorizovane goste, za samo 45 minuta!

PSŽ ostaje lider na tabeli francuskog prvenstva, ali navijači, koji su već protestovali protiv uprave i "preplaćenih zvezda", sigurno neće mirno spavati noćas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jon

    19. februar 2022 | 23:07

    Jbg nekad je mogao sad i on i messi sve gori i gori bolje mbapeu da su dali da izvede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA