≫ 

Povratak veziste u Humsku posle tri i po godine: Kao da nisam ni odlazio!

Jevtović je odigrao ceo meč sa Radničkim 1923 i pokazao da će biti ozbiljno pojačanje za crno-bele

  • 5
Marko Jevtović Foto: Marko Jovanović

Pošto su u prvom prolećom kolu prerodili izazov sa Radičkim na teškom terenu u Nišu, fudbaleri Partizana su miulog vikenda naprosto rutinirali "fenjeraša" Radnički 1923, koji sa klupe predvodi Nenad Lalatović ne ostavljajući Kragujevčanima ni promil šanse za iznenađenje.

Pored pobede i tri boda, stručni štab crno-belih svakako treba da raduje činjenica da su u rosteru dobili ozbiljno pojačaje u liku Marka Jevtovića, koji se posle pune četiri godine vratio na stadion u Humskoj i odigrao svih 90 minuta, iako je propustio gotovo cele pripreme ekipe i još uvek "kaska" za saigračima.

Međutim, vezista je u inostranstvu očito mnogo napredovao i, kako to reče nedavno Aleksandar Stanojević, savršeno se uklopio i u viziju onoga što se traži i u zahteve koje je skoro stoprocentno ispunio. Sam Jevtović, pak, uživa u povratničkom madatu, iako prizaje da se još pomalo muči sa snagom.

- Imam osećaj kao da nikad nisam ni odlazio! Mnoge su stvari ostale iste. Neki igrači, koji su bili kada sam prethodno bio član kluba su takođe ponovo još tu, tako da mi je lako da se uklopim. Prijao mi je povratak na naš stadion, bilo je dosta emotivno za mene. Stručni štab mi je jasno rekao koji su zahtevi i šta se od mene očekuje, nadam se da sam ih ispunio. Imamo tri pobede iz tri utakmice i to je ono što je najbitnije. Verujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu, jer imamo dve, verovatno i najvažnije utakmice pred nama - kaže Marko Jevtović za klupski sajt.

Nemaju crno-beli mnogo vremena za radost, jer ih već u četvrtak očekuje revanš meč šesnaestine finala Lige koferencija sa Spartom, a krajem sedmice i večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

- Evropa je nama svima uvek velika motivacija, i zbog rejtinga našeg fudbala i kluba, i naravno da je izuzetno važno da ostavimo dobar utisak. Odigrali smo tek prvo poluvreme u Češkoj, videli da Sparta je rival koga ne smete da potcenite i biće svakako teško i u revašu, ali najbitnije da u maju budemo srećni i zadovoljni sezonom.

Marko Jevtović Foto: Marko Jovanović

Navijači će, svakako, biti Partizanova prednost u četvrtak.

- Očekujemo veliku podršku navijača. Lepa je atmosfera na mečevima, dobra energija je i unutar i oko tima. Mnogo nam znači podrška! Do skoro isto bio samo navijač Partizana, davao sam podršku i samo sam pozitivno gledao na stvari i znam da to tim može da oseti i pruži nekada i više od realnih mogućnosti - zaključio je Marko Jevtović.

Video: Lalatovićeve reči o Partizanu dići će Srbiju na noge: Nabio sam im komplekse, dobili bi opet po d...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srđan

    21. februar 2022 | 13:41

    Fuzbaleri Radničkog su u Nišu protiv Parizana odigrali ispod renomea i ugleda kluba. S druge strane protiv Zvezde u kupu su odigrali borbeno, agresivno i muški, kako i dolikuje!!!

  • AMATERSKA UPRAVA

    21. februar 2022 | 16:27

    ,,upravo" kad ce nase POJACANJE FEJSA da ZAIGRA ! Na sv ZIVKA! Uprava nam pojacala Tim !

  • hrvoje bunkerašević

    21. februar 2022 | 19:24

    Tko je ovaj ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA