Bivši napadač Partizana "izdao" Srbiju, pa se okrenuo i protiv Crne Gore: "Radije ću da ostanem u klubu"

On bi zbog ovoga mogao da upadne i u problem sa svojim nacionalnim timom

  • 9
uroš đurđević Foto: youtube/EPORTES HD!

Nekadašnji napadač Partizana, Uroš Đurđević, uzdrmao je fudbalsku javnost na ovim prostorima kada je odlučio da promeni svoj nacionalni tim i zaigra za Crnu Goru, jer je smatrao da u svojoj Srbiji neće dobiti šansu.

Dočekali su ga u Crnoj Gori kao ogromno pojačanje, s obzirom na njegovu formu u Sportingu iz Hihona, međutim, ni to nije bilo dugog veka, pošto je fudbaler ispao iz forme, a na neki način se čini kao i da je izgubio volju da igra za nacionalni tim.

- Mislim da će biti šansa da ostanem ovde, jer želim da igram svaku utakmicu sa Sportingom - rekao je Đurđević za lokalne medije u Španiji.

Đurđević je ovde očigledno aludirao na predstojeće FIFA "prozore" koji su zakazane za drugu polovinu marta, a u kojoj će Crna Gora imati prijateljske utakmice sa Jermenijom i Grčkom. Ovaj napadač želi da igra za svoj klub, jer drugoligaške ekipe ne odlažu svoje utakmice zbog nacionalnih timova.

Ipak, nadaju se u Crnoj Gori da bi mogli da računaju na njega, jer su već jednom imali sukobe sa Sportingom oko istog igrača, kada Španci nisu želeli da ga puste.

- Moja namera je da ga pozovem. Ako ste pozvani, klub je dužan da pusti igrača. Pravilo važi za sve. Đuka je jedan od naših prvih napadača, jedan od najvažnijih igrača u reprezentaciji - izjavio je crnogorski selektar Miodrag Radulović.

S obziom na to kakav je Đurđević imao učinak u dosadašanjim nastupima za Crnu Goru - Đurđević je odigrao sedam utakmica, bez gola, neće predstavljati veliki problem i ako ne bude sa "Sokolovima".

Bila je zanimljiva i izjava Piksija nakon što je Đurđević odlučio da "promeni" nacionalni tim, selektor Srbije je bio poprilično žustar rekavši da Srbija zapravo ovde nije ništa izgubila.

- A, što, je li neko čudo? Ništa nije ispušteno. Možda umesto Aleksandra Mitrovića!? Vlahovića ili Jovića? Ne znam gde ga vidite. Nemojte da pravimo od muve magarca. Niti smo ga izgubili, niti je on nas izgubio. Dobar je igrač, ali ne vidim to kao nešto što je izgubljeno - rekao je Piksi na jednoj od konferencija.

Video: Puklo čelo Vujačiću, krenula i krv: Sudija gleda VAR da li će biti crveni karton za Ubiparipa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    22. februar 2022 | 17:52

    Nije izdao nego ide gde ce igrati,sta je problem

  • Hahaha

    22. februar 2022 | 17:23

    Ubojit napadač koji je ispao iz forme 😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • nikola 89

    22. februar 2022 | 17:04

    Izdao je klub u kojem je ponikao, sto ne bi i zemlju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA