≫ 

Vlahović otkrio koga je "ućutkao" posle gola Viljarealu: "Za člana porodice, nikakva kritika"

Gest srpskog napadača odmah protumačen kao odgovor na kritike posle dva meča u kojima nije bio strelac

  • 1
dušan vlahović Foto: twitter/LosBlancoEhsan

Srpski napadač Dušan Vlahović je toliko dobar igrač da ga kritike već stižu ako na dve utakmice ne postigne gol. Sam je "kriv", navikao je navijače na "Čizmi" u dresu Fiorentine na golgeterski ritam, na golove u seriji, i u Juventusu je krenuo ubitačno, međutim zatajio je protiv Torina i Sasuola - i odmah na sebe navukao negativne komentare.

Neverovatno!

Zato je i gol u 32. sekundi meča Lige šampiona sa Viljerealom posvetio upravo njima, onim nevernim Tomama koji su već počeli da ga osporavaju, da tvrde kako nije vredan para koje je "izbio" iz kase Juventusa - ili ipak nekom drugom.

Naime, Vlahović je gol proslavio gestikulacijom "brbljanja" što je odmah protumačeno kao poruka i odgovor svima koji misle da nije vredan dresa velikog kluba, da je prosek, da neće uspeti.

Novinare je otud zanimalo da im Vlahović otkrije otkud takva proslava, zbog čega, zbog koga...

- Ne znam zbog čega ljudi od svega žele da naprave problem. Ne čitam novine, samo želim da napredujem iz dana u dan i čvrsto stojim na zemlji. To nije bila nikakva kritika, već gest prema članu moje porodice. To je sve - zaključio je Vlahović.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni Štulić

    23. februar 2022 | 07:37

    A crveni karton zbog postignutog gola i radovanja i gestikulacije prstima, a protivnička klupa sedi i ne juri ga po terenu, "a da to ima samo u Srbiji"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA