≫ 

Zvezda Mančester Sitija poželela Putinu najbolniju smrt, Instagram obrisao objavu

Oleksandr Zinčenko besan je zbog ruske invazije na njegovu zemlju koju je naredio Vladimir Putin

  • 5
Vladimir Putin, Ukrajinski fudbaler Oleksandr Zinchenko  preti Putinu Foto: Profimedia/Sputnik/Sergey Guneev, Tanjug/AP

Zvezda Mančester Sitija, Oleksandr Zinčenko tvrdi da je Instagram obrisao njegovu objavu sa ove društvene mreže, gde je poručio da se nada da će Vladimir Putin doživeti najbolniju smrt.

Zinčenko je na svom profilu objavio "stori" na kojem je fotografija predsednika Rusije, uz komentar "Nadam se da ćeš umreti u najgorim mukama".

Ova objava se više ne nalazi na Zinčenkovom profilu, ali je tu objava koju je podelio, a na kojem je pitao da li je Rusima prijatno da se bude u fašističkoj Nemačkoj, i da ukoliko sada ne progovore, da će biti Ukrajincima neprijatelji zauvek.

Prethodno je Zinčenko, uz još nekoliko poznatih ukrajinskih sportista, takođe istakao da će braniti svoju zemlju i da granice moraju da ostanu netaknute.

- Moja zemlja pripada Ukrajincima i niko ne može da je oduzme. Ne mogu, a da ne izrazim svoj stav. Ceo civilizovani svet je zabrinut zbog situacije u mojoj zemlji. Zemlji u kojoj sam se rodio i odrastao i čije boje branim na internacionalnom nivou, zemlji koju pokušavamo da uzdignemo i razvijemo, zemlji čije granice moraju ostati netaknute.

Video: Zorom su Ukrajinci zvanično ušli u ratno stanje: Sirene probudile narod u Kijevu rano ujutru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA