Zvanično: Rodić potpisao sa Zvezdom do 2025. godine, rešeno pitanje levog beka na "Rajku Mitiću"!

Telegraf je još juče najavio da će doći do produžetka saradnje sa iskusnim fudbalerom

  • 3
Milan Rodić Foto: Marko Jovanović

Ono što je Telegraf sinoć već najavio, danas je postalo i ozvaničeno - Milan Rodić potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine i obavezao se na vernost klubu sve do 2025. godine!

Momak rođen u Drvaru 1991. godine pokazao se kao sasvim dobro rešenje u timu Dejana Stankovića i uprava kluba želela je da reaguje i obezbedi ostanak Rodića u timu, uzimajući u obzir da je pozicija levog beka u "deficitu", odnosno da bi bilo vrlo teško pronaći adekvatnu zamenu na tržištu.

Na ozvaničenju novog ugovora, Rodić je istakao da je vrlo srećan i zadovoljan što je došlo do produžetka saradnje i da će se truditi da podigne formu na svakoj narednoj utakmici.

- Emocije su prisutne i presrećan sam što smo produžili saradnju i što ću nastaviti da igram u klubu za koji navijam od malih nogu i koji volim. Trudiću se da do kraja ugovora igram što više i bolje, te da podižem formu u svakoj utakmici. Zahvalio bih se upravi na poverenju za sve ove godine i što su tu uz sve nas, kao podrška. Trudićemo se iz godine u godinu da ponavljamo uspehe, osvajamo trofeje i da pružimo navijačima više radosti. U nedelju nas čeka derbi, sutra ćemo saznati s kim ćemo se sastati u osmini finala Lige Evrope, pa ćemo da pravimo plan za to - istakao je Rodić.

Rodić je jedan od fudbalera sa najdužim stažom u Crvenoj zvezdi, s obzirom da je u klub stigao još 2017. godine i da na kontu ima 179 odigranih mečeva u dresu tima sa stadiona "Rajko Mitić" uz osam postignutih golova.

Prošao je omladinske selekcije OFK Beograda, gde je svojevremeno kao kapiten prešao u Zenit. Osim za ruskog velikana, nastupao je još i za Nižnji Novgorod i Krilu Sovjetov iz koje dolazi u Crvenu zvezdu. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a za A tim odigrao je sedam utakmica, a ujedno je bio deo i ekipe koja je nastupala na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Video: Hej, Pavkov skoči i daj gol glavom: Napadač postao heroj Zvezde u 86. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA