≫ 

Zvezda saznala moguće rivale u 1/8 finala: Na Marakanu mogu Barsa, Sevilja, Porto...

Crveno-beli će biti povlašćeni na žrebu

  • 20
FK Crvena Zvezda - FK Čukarički Foto: Nikola Tomić

Zbog činjenice da su zauzeli prvo mesto u grupi, fudbaleri Crvene zvezde su direktno obezbedili mesto u osmini finala Lige Evrope za koju će u petak u podne saznati rivala!

Crveno-beli su najpre saznali potencijalna četiti, a u pitanju su Sevilja, Atalanta, Porto i Lajcpig - četiri ekipe koje su ove sezone igrale u Ligi šampiona, dok je posle utakmica koje su počele u 21 čas kompletirana lista i na megdan srpskom šampionu moći će da dođu Barselona, Betis, Rendžers i Braga koja je posle penala izbacila Šerif.

Ono što je važno pomenuti jeste to da je Zvezda nosilac na žrebu, što znači da će u revanšu biti domaćin. Prve utakmice na programu su 10. marta, druge sedam dana kasnije.

Što se tiče revanša 1/16 finala, Sevilja je u dvomeču bila bolja od Dinama iz Zagreba, prvi meč je završen trijumfom španskog tima rezultatom 3:1 - dok je u revanšu u Zagrebu bilo 1:0 za domaćina. Porto je na svom terenu u prvom meču dobio sa 2:1, a zatim je u Rimu bilo 2:2. Atalanta je u revanšu zgromila Olimpijakos (3:0), a Lajpcig je posle 2:2 kod kuće slavio u San Sebastijanu sa 3:1.

Barselona je posle 1:1 na svom terenu protiv Napolija demolirala Italijane u gostima sa 4:2, Rendžers je u prvom meču dobio Dortmund u Nemačkoj sa 4:2, a kod kuće je viđeno 2:2. Braga je nadoknadila 2:0 protiv Šerifa i dobila dodatnih 30 minuta za plasman u narednu rundu, zatim i penale, dok je Zenit posle poraza kod kuće od 3:2 odigrao 0:0 u Sevilji. Zanimljivo, VAR im je poništio gol u nadoknadi vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA