≫ 

Zdjelar: Svi znamo koliko je Rikardo bitan! Miletić: Čeka nas jedan od boljih derbija!

Reakcije igrača Partizana posle meča sa Spartom

  • 2
Nemanja Miletić Foto: MN Press

Asistencija u Pragu, asistencija u Beogradu - dovoljno da Saša Zdjelar, uz Rikarda Gomeša, bude junak duple pobede Partizana nad Spartom i plasmana u osminu finala Lige konferencija.

A nedugo nakon meča, Zdjelar je za TV Arena Sport rekao:

- Sigurno da je crveni karton Rikarda poremetio neke planove, samim tim što neće igrati sledeći meč. Svi znamo koliko nam je bitan, kriterijum je bio čudan, kod oba kartona. Pobedili smo utakmicu zasluženo i idemo dalje - kratak je bio Zdjelar, dok se na njegove reči nadovezao Nemanja MIletić:

- Teškla utakmica, prvo poluvreme je bilo bolje od drugog u kom smo izgubili Rikarda, pa smo se više trošili. Krivo mi je zbog njega, ali imam momaka koji mogu da ga zamene. O narednom rivalu u LK ne razmišljam, samo je fokus na Zvezdi. Verovatno će da bude jedan od boljih derbija u poslednje vreme, ako dobijemo imamo velike šanse za titulu.

Video: Tango smrti odavno nije ovako moćno zvučao: Navijačku pesmu Partizana peva ceo stadion

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šurda

    24. februar 2022 | 22:57

    Da dobar za najslabiju ligu u emirati dao 2 gola najuriliga ko štetnog

  • Smesno

    24. februar 2022 | 21:45

    Ako je Ricardo igrac onda sam ja Ronaldo, Covek je operisan od fudbal nema snagu nema tehniku jednostavno promasena investicija a takvih barem pola u Partizanu a naravno trener je glavna fora neznanja. Mi i fudbal smeske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA