≫ 

Stanković: Rekao sam pre žreba biće Rendžers, čim su izvukli 1. kuglu rekao sam "završio sam posao"

Trener Zvezde ističe da klub ima čemu da se nada u duelu sa šampionom Škotske

  • 21
Dejan Stanković Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Crvena zvezda će u osmini finala Lige Evrope igrati protiv slavnog Glazgov Rendžersa 10. i 17. marta, određeno je žrebom u Nionu.

Može se reći da su crveno-beli imali sreće, jer su dobili jednog od lakših rivala od potencijalnih protivnika koje je mogla da izvuče.

Posle žreba Dejan Stanković je bio zadovoljan i istakao je da ekipa ima čemu da se nada, iako je svestan snage Rendžersa, koji je u prethodnom meču eliminsao Dortmund.

- Moglo je da bude mnogo gore, ne znam da li je moglo bolje. Gledao sam utakmicu Rendžersa i Borusije Dortmund, odigrali su dve spektakularne utakmice. Ok je, možemo da kažemo da je Dortmund bio u krizi, ali pričamo o dve fenomenalne ekipe. Mi znamo šta nam je činiti, ovo je premija za nas i naše navijače, dobro smo odigrali grupnu fazu, imamo pravo da se nadamo, moglo je gore, a ovo je protivnik protiv koga možemo da se nadamo nečem lepom. Samo još treba da kažem, ako ste videli gestikulacije uživo, rekao sam pre žreba da će biti Zvezda - Rendžers. Čim su izvukli Rendžers i odmah Zvezda, rekao sam "završio sam posao, mogu sad da idem" - rekao je Stanković.

On ističe da će ekipa biti spremna za evropske duele i posle derbija, za koji se uveliko sprema.

- Idemo korak po korak. Evropa je uvek lepa za Zvezdu, proleće je istorijski lepo za Zvezdu, niko ne može da nam zabrani da sanjamo i da se nadamo da možemo da idemo dalje. Ovaj klub je zaslužio da stalno bude u grupnoj fazi, da dobija koeficijente, kako za nas, tako i za Srbiju, nama ne ostaje ništa drugo nego da uživamo u ovom momentu. Spremamo se mi za derbi već odavno - zaključio je Stanković za kameru Zvezda TV-a.

Video: Bakljada Delija na severu: Rasplamsalo se na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA