Večiti derbi dugo nije imao ovoliki značaj: Čiju pobedu prognoziraju Beograđani i koji će biti rezultat?

S obzirom da Partizan ima prednost od 5 bodova na tabeli i da trka za titulu nije bila ovako neizvesna prethodnih godina jasno je koliki dodatni značaj ima novi duel dva najveća srpska kluba

  • 19

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Partizan u 166. "Večitom derbiju" u nedelju od 18 časova.

Sudija najvažnije utakmice u našem fudbalu biće Srđan Jovanović.Inače, ovaj derbi ima možda i najveću težinu u poslednjih nekoliko godina s obzirom na to da Partizan ima pet bodova više u odnosu na Zvezdu, ali i da nije slavio u međusobnom prvenstvenom meču sa Zvezdom baš od 161. kada je Jovanović prvi put sudio.

Zbog toga smo prošetila ulicama Beograda i sproveli kratku anketu. Zanimalo nas je koji rezultat prognoziraju građani naše prestonice i da pogode ko će biti strelci.

Kao i uvek mišljenja su bila podeljena, pa je tako jedan gospodin prognozirao rezultat od 2:0 za Crvenu zvezdu. Veruje da će jedan gol dali Pavkov, a da će biti i autogol. Navijač Partizana s druge strane se nada pobedi svog tima od  2:0 i smatra da će golove dati Rikardo i Jojić.

Odgovore onih koji su učestvovali u anketi pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Stanojević se koncentriše na derbi: Pobeda nad Spartom vetar u leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    27. februar 2022 | 09:17

    Nek to bude dan vecitog derbija,i nek mi bude zadnja slika u ocimaaaa,puna nasa Marakanaaaaa na njoj grmi od pesamaa i samo jedna jedna lopta u golu grobara!!!!!!!!

  • EASY

    27. februar 2022 | 12:12

    Zvezda 4 : 1 partizan

  • 27. februar 2022 | 09:46

    ZVEZDO gazi franjevce hrvatske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA