≫ 

Iliev o Fejenordu: "Velikan evropskog fudbala, ali ovaj Partizan može sa svakim"

Sportski direktor crno-belih optimista posle žreba u Nionu

  • 17
Ivica Iliev Foto: partizan.rs

Fudbaleri Partizana nesmanjenim tempom guraju napred, Evropa ili Superliga, manje je važno, jer je ishod uvek isti kada su na terenu crno-beli, pobede se nižu.

Naredni rival je Zvezda i to je ono na šta su svi u Humskoj usredsređeni, ali je eho pobede nad Spartom i porlaza u 1/8 finala Lige Konferencija i dalje prisutan u Humskoj.

- Još se nisu slegli utisci od sinoć protiv jakog tima Sparte. Bio je to spektakl, navijači su bili spektakularni, nosili našu ekipu i zbog njihove neverovatne energije je i ekipa onako dobro izgledala. Mnogo interesantno i prvenstvo i Evropa ove sezone, veliki uspesi oba naša kluba. Stvarno za ponos srpskog fudbala - počeo je Iliev za TV Arenasport.

Naredni evropski rival je holandski Fejnord, ekipa za svako poštovanje, klub velike i bogate istorije i tradicije.

- Fejnord je velikan evropskog fudbala, osvajač velikih takmičenja. U vrhu su holandskog fudbala i veliku bitku biju sa Ajaksom i PSV-om. Jednog od najtežih protivnika smo izvukli i na papiru su favorit. Ali ja verujem da naš tim može da se takmiči protiv svakoga. Kad je najteže, oni su najbolji. Uvek sam optimista. Naravno, ne hazarderski, jer znamo s kim igramo. Fejnord... Idemo jako, pa šta nam Bog da.

Partizan će u analizi meča, u to nema sumnje, imati velikog aduta u Kvinsiju Menigu, momka koji sigurno do tančina poznaje i Fejnord i prilike u tamošnjem fudbalu.

- Naravno da će i Kvinsi mnogo doprineti i svojim savetima i nekim analizama, ali to je pitanje više za struku i Stanojevićev tim. Ne sumnjam da će Stanojević pripremiti ekipu na najbolji mogući način - kaže Iliev.

Iliev se na kratko dotakao i predstojećeg "večitog" derbija.

- Pa ovo je Partizan u kom sam ja igrao kad je Sale Stanojević bio trener. Napadački, jako i atraktivno. Ne sumnjam da će tako biti i u nedelju - poručio je Ivica Ili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    25. februar 2022 | 14:24

    Hahahaahahahahahah,moze sa svakim ali sa Florom i Anortozisom tesko...

  • Gile

    25. februar 2022 | 14:26

    Lupa, po običaju

  • Zekara

    25. februar 2022 | 14:53

    Kako to da nisu spemenuli Zvezdu, kad su juce od 70minuta navijali protiv te iste Zvezde, a igraju sa Spartom?!?!?!🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA