≫ 

Abramoviču žele da otmu Čelsi, njegova ćerka izazvala buru objavom protiv Putina

Teški dani su ispred ruskog oligarha

  • 0
Roman Abramovič Printskrin: BTSport/Live

Napad Rusije na Ukrajinu i eskalacija sukoba mogli bi da donesu velike probleme vlasniku Čelsija Romanu Abramoviču za kog tvrde da je blizu toga da mu se oduzme klub!

Doduše, to javljaju britanski mediji koji navode da je poslanik Laburističke partije Kris Brajant tražio u parlamentu da se Abramovič izbaci iz Čelsija, te je u četvrtak tokom poslovnih pitanja u Donjem domu rekao da je imao uvid u papre iz 2019. godine koje Romana navodno povezujz sa "zlonamernim aktivnostima."

- Gospodin Abramovič više ne bi trebalo da bude u mogućnosti da poseduje fudbalski klub u ovoj zemlji. Sigurno bi trebalo da gledamo na zaplenu neke njegove imovine i da se pobrinemo da drugi ljudi koji su imali ovakve vize prvog reda da ne budu angažovani u maligne aktivnosti u Velikoj Britaniji - prenosi "Gardijan" Brajantove reči.

Mediji u Britaniji ističu i da je počelo ispitivanje imovine Abramoviča kog je autorka knjige "Putinovi ljudi" Ketrin Belton opisala kao čoveka koji je "delovao po tajnom zadatku Putina u više poslova, uključujući i kupovinu Čelsija." Abramovič je 2021. tužio pomenutu ženu i ona je na kraju rešena.

S druge strane, Abramovičeva ćerka Sofija privukla je veliku pažnju objavom na Instagramu gde je iskoristila jedan natpis da Rusija želi rat sa Ukrajinom i napisala je da je Putin taj koji želi rat.

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA