≫ 

Van Bronkhost pohvalio Crvenu zvezdu i najavio vatrenu atmosferu u Glazgovu

Veoma je zadovoljan nakon dvomeča sa Dortmundom

  • 1
Đovani van Bronkhorst Printscreen: Youtube / BT Sport

Đovani van Bronkhorst, trener Glazgov Rendžersa, narednog rivala Crvene zvezde u Ligi Evrope, bio je izuzetno zadovoljan rezultatom svoje ekipe u dvomeču protiv Borusije iz Dortmunda.

Holanđanin je na račun Crvene zvezde uputio lepe reči, ali je pohvalio i atmosferu na stadionu u Glazgovu koju su priredili navijači škotskog kluba protiv Dortmunda i najavio "paklenu" atmosferu i protiv Crvene zvezde.

- Slavlje nad Dortmundom će nam doneti samopouzdanje jer smo se takmičili sa jednim od najboljih i prošli dalje. Crvena zvezda je bila prva u svojoj grupi, što znači da se radi o jakom timu. Pažljivo ćemo pripremiti našu ekipu i kao uvek im dati što više informacija, kako bismo uspeli da prođemo u narednu rundu takmičenja. Uvek morate da pokažete svoje ambicije bez obzira na to protiv koga igrate. Morate da imate veru. To smo pokazali u utakmicama koje smo igrali protiv Dortmunda. Znate koliko evropski mečevi mogu da budu posebni za Rendžers. Imao sam iskustvo kao igrač, sada ga imam kao menadžer. To su uspomene koje ćete poneti sa sobom za ceo život. Želite da osetite ovakve trenutke i kao trener i kao igrač. Takođe, i kao navijač. Atmosfera na "Ajbroksu" je sinoć bila fanstastična. Za moje igrače je bitno da se takmiče u ovakvom ambijentu i siguran sam da će i na utakmici protiv Crvene zvezde biti isto - van Bronkhorst.

Rendžers je u prvom meču u Dortmundu trijumfovao rezultatom 4:2, dok je na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 i tako se plasirao u osminu finala drugog po rangu evropskog klupskog takmičenja.

- Bilo je izuzetno, da li ste videli atmosferu, to je veliki remi protiv Dortmunda. Kada se osvrnete na obe utakmice mislim da smo bili odlični. Znali smo da će biti teško, ali mislim da smo imali vrlo dobre trenutke na oba meča. Takođe i trenutke u kojima smo morali dobro da se pomučimo. Na kraju, mislim da je ovo istorijsko slavlje protiv jednog od velikih evropskih timova. Nastup koji smo prikazali je bio na visokom nivou.

Prvi meč između Crvene zvezde i Rendžersa igraće se 10. marta u Glazgovu od 21 čas, dok će revanš uslediti sedam dana kasnije u Beogradu od 18.45h.

Video: Umalo tuča na meču između Proletera i Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA