≫ 

Stadioni u Nemačkoj utihnuli na 1 minut, Bundesliga apeluje: "Zaustavite rat"

Fudbaleri apeluju da se rat okonča

  • 6
Bundesliga Printscreen: Twiter/@Bundesliga_EN ·

Zbog početku napada Rusije na Ukrajinu, sportiski i klubovi širom sveta šalju poruke mira, pa je tako i 24. kolo Bundeslige počelo minutom ćutanja.

Tako su fudbaleri Grojter Firta i Kelna izašli na teren sa zastaovm Ukrajine na kojoj je pisalo: "Zaustavite rat". Pre samog početka, igrači su se okupili na centru, a onda je usledio minut ćutanja, baš kao i na ostalih 5 stadiona širom Nemače na kojima su subotnji mečevi počeli u 15.30. Uz to, mnogi navijači na tribinama nosili su ukrajinske zastave.

Kada je reč o odigranim mečevima, Leverkuzen je bio siguran i slavio protiv Bilefilda sa 3:0 golovima Alarija i dvostrukog strelca, Diabija u 30., 57. i 81. minutu. Mehengladbah i Volfsburg su podelili bodove posle 2:2, Frajburg je osvojio nova 3 boda pobedom nad Hertom, koja je sve bliža zoni ispadanja. Nerešeno je bilo i na meču Grojter Firta i Kelna, 1:1, a Union Berlin je savladao Majns sa 3:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Scene koje kidaju srce: Ukrajinska teniserka objavila snimak rastanka s roditeljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    26. februar 2022 | 18:05

    Исто су тако радили и кад су нас бомбардовали??!

  • Moralisti

    26. februar 2022 | 19:07

    A 1999 ste isto tako brinuli za nas narod ??? Sram vas bilo. Vi moralisti, a koliko ste NEDUZNOG sveta pobili. Vuk dlaku menja ali cud nikad. Hitler, Himler, Gebels, Mengele itd.....

  • Zeljko ex JSO

    26. februar 2022 | 19:47

    Ala su se fašisti udružili?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA