Napredak šokirao TSC u 91. minutu, Kruševljani s igračem manje došli do velikog boda

Kruševljani moraju slaviti Sašu Marjanovića koji je bio besprekoran u ovoj utakmici

  • 0

udbaleri Napretka uspeli su da izvuku veoma velik bod u meču protiv TSC-a iz Bačke Topole (2:2). Ovaj bod dobija i na dodatnoj težini ukoliko se uzme u obzir i to da je Stefan Jovanović dobio crveni karton u 40. minutu utakmice.

Prava prvenstvena utakmica je viđena u Kruševcu, ne baš toliko lepa za oko, ali veoma "tvrda" i borbena. Svih 90 minuta su bili poprilično izjednačeni i zbog toga se može fudbalskom floskulom reći da je - remi najpravedniji scenario.

Napredak je poveo u 22. minutu preko sjajnog Saše Marjanovića, da bi samo 18 minuta kasnije ekipa iz Kruševca ostala bez igrača kada je Jovanović dobio crveni karotn. Ekipa TSC-a je to iskoristila i u drugom poluvremenu je krenula da diriguje tempo.

Banjac je pogodio u 52. minuta, da bi samo 15 minuta kasnije Petrović doveo TSC u prednost. Napredak je tada odlučio da ide na sve ili ništa, što im se i isplatilo u 91. minutu kada je Marjanović prebacio čitavu odbranu i pronašao samog Miloša Džugurdića koji je glavom doneo bod svojoj ekipi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kakve gluposti pravi mladi golman Metalca: Ispustio loptu posle centaršuta pravo na nogu Jovanoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA