Mudrinski nastavlja da rešeta u Sloveniji: Nova dva gola za vrh liste strelaca

Bivši napadač Crvene zvezde gura svoj tim ka tituli

  • 0
ognjen mudrinski Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Maribora savladali su Tabor Sežanu rezultatom 2:0 u okviru 23. kola Prve lige Slovenije, a najzaslužniji za pobedu ljubičastih bio je Ognjen Mudrinski, koji je postigao dva gola.

Prvi gol nekadašnji napadač Crvene zvezde postigao je u 18. minutu. Nakon kornera usledila je kombinacija fudbalera Maribora, centaršut, a tu je Nemanja Mitrović odlično reagovao, prebacio loptu na drugu stativu, gde Mudrinski nije imao težak posao da zatrese mrežu rivala.

Drugi gol Mudrinski je postigao u 51. minutu. Marko Alvir mu je dodao loptu, on ju je primio leđima okrenut od gola rivala, ali se na odličan način izborio za poziciju i jakim i preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca matirao golmana Tabor Sežane.

Mudrinski je sa ova dva gola pokazao da je u fantastičnoj formi, pošto je i prošlog vikenda takođe bio dvostruki strelac.

Osim što je pobedom Maribor ostao sigurno na prvom mestu posle 23. kola, Mudrinski se takođe izjednačio na prvom mestu liste strelaca Maksom Barišičem. Obojica su u dosadašnjem delu sezone postigli po 11 golova.

Video: Bivši igrač Zvezde dovodi Maribor u vođstvo: Mudrinski efektno trese mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA