≫ 

Alegri blista posle partije Vlahovića: "Ne možete ga porediti sa Ronaldom"

Srpski reprezentativac odlično igra u novom klubu

  • 0
Fudbal Liga šampiona Champions League Juventus Viljareal Villarreal Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa pobedili su Empoli sa 3:2 u 27. kolu Serije A, a dva gola postigao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović. 

Posle meča, trener Masimilijano Alegri je pohvalio Vlahovića i potom ga uporedio sa Kristijanom Ronaldom.

- Vlahović je igrač sa karakteristikama kakve nismo imali u timu. Dobro smo igrali, znali smo  koliko je zahtevan meč sa Empolijem‚ rezultat od 3:1 nije adekvatan. Žrtvovali smo se, srećan sam zbog Kena i entuzijazma koji je trenutno prisutan. Idemo korak po korak - istakao je Alegri i dodao:

- Očekivao sam ovakvog Vlahovića, bori se i želi da pobedi i uči. Ima još prostora za napredak. Poređenje sa Ronaldom? Prethodna sedmica ima neverovatnu karijeru, nije uporedivo sa Ronaldom. Da bi ostao na visokom nivou, potrebna je ludačka snaga, jedna utakmica nije dovoljna da budeš dovoljno dobar, to je put koji je Dušan započeo. Ken se borio kada je leđima bio okrenut golu, ali je dobar spolja, a Morata je dobro dodavao do Vlahovića. Prosto je, trebalo bi da igrače postavite na pravu poziciju, a to nismo mogli ranije.

Video: Vlahović zapevao italijanski hit na predstavljanju u Juventusu, saigrači oduševljeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA