≫ 

Binturongovo proročanstvo: Evo ko će slaviti u 166. večitom derbiju, Arčibald nema dilemu!

Naš prijatelj iz ZOO vrta nam je ponovo izašao u susret i odradio je malu "anketu" za nas

  • 2

Jako malo je ostalo do novog, 166. fudbalskog večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana. Meč je na programu od 18 časova, a domaćin će biti ekipa Crvene zvezde.

Ovaj derbi je poseban iz mnogo razloga, ali dovoljno je izdvojiti ona dva najbitnija.

Prvi, bodovna razlika između ove dve ekipe iznosi pet bodova, te zbog toga i sam derbi ima veliku težinu, jer ukoliko bi Partizan uspeo da prođe čak i sa remijem, praktično bi jednu ruku već "položili" na pehar koji pripada pobedniku u Superligi.

Drugi, ništa manje bitniji razlog, jeste i to što je ovo "evropski" derbi, jer su i Crvena zvezda i Partizan dobili svoje rivale u 1/8 finala evropskih takmičenja - Zvezda će dočekati Rendžers u Ligi Evrope, dok će Partizan igrati s Fejenordom u Ligi konferencija.

Zbog važnosti derbija, ekipa Telegrafa je posetila i našeg "starog prijatelja", binturonga Arčibalda, koji nam je ponovo izašao u susret i predvideo je pobednika narednog večitog derbija.

Pred binturonga su stavljene dve posude sa identičnom hranom, uz slike obe ekipe, a u videu na početku teksta možete pogledati kakav je rezultat predivdeo naš prijatelj Arčibald.

Video: Ko pobeđuje na večitom derbiju, ko daje golove? Građani Beograda dali svoju prognozu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA