≫ 

Poslednja vest: Partizan zatražio testiranje na doping odmah posle derbija!

Crno-beli uputili zvaničan zahtev Antidoping agenciji zbog iznenada promenjene procedure

  • 36
Lazar Marković Foto: Marko Jovanović

Fudbalski klub Partizan uputio je zvaničan zahtev Antidoping agenciji Srbije, tražeći da se doping test fudbalera dva tima izvrši odmah posle 166. večitog derbija, saznaje Telegraf! Crno-beli su se na ovakav potez odlučili zbog procedure koja je iznanada promenjena pred večerašnji duel sa Crvenom zvezdom, kako kažu, prvi put u istoriji.

Naime, Antidoping agencija je minulih godina testiranja obavljala odmah posle odigranih mečeva crveno i crno-belih, ali se ovoga puta dogodila promena koja u Humskoj izazivala sumnju, jer su igrači dva tima testirani u petak (Zvezda) i subotu (Partizan) bez jasnih naznaka da će se test ponoviti i posle meča, kada je i najvažnije.

Otuda iz Humske nisu želeli da prepuštaju ništa slučaju, te su Antidoping agenciji Srbije, koja je nadležna u ovom slučaju, uputili zvaničan dopis sa zahtevom da se testiranje na nedozvoljene supstance obavezno ponovi i posle 166. večitog derbija, što je uostalom do sada bila redovna procedura.

U Humskoj se, kako se može čuti, nadaju da će procedura biti ispoštovana i da će 166. večiti derbi proteći u maksimalno regularnim okolnostima na svim nivoima, pa i u testiranju na nedozvoljene supstance.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    27. februar 2022 | 16:32

    Al i treneri

  • S

    27. februar 2022 | 16:36

    Odmah sada test na Kataija, koji navodno ima bolest i ne može da ima snagu za 90min, a svaki derbi bude najbrži na terenu

  • Milan

    27. februar 2022 | 16:31

    Hahaha ko se to nama uneredio hahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA