Borjan sprečio šok na polovini poluvremena: Menig pokušao da proturi loptu kroz noge, Kanađanin ga pročitao

Holanđanin je mogao da postane junak crno-belih sredinom prvog poluvremena

  • 1

Zanimljiv fudbal gledamo na samom početku večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić". I jedna i druga ekipa su vrlo ujednačene i uglavnom su iz kontranapada pokušavale da u prvih četvrt časa meča dođu do prilike za pogodak.

Tako je najveću šansu da matira mrežu rivala imao Partizan u 20. minutu susreta kada je Rikardo Gomeš posle greške Gelora Kange na sredini terena uspeo da istrči napred i da uposli svog saigrača, Kvinsija Meniga.

Brzi Holanđanin ubrzo se našao ispred golmana Milana Borjana po desnoj strani terena. Šutirao je po zemlji, pokušao je da progura loptu kroz noge čuvaru mreže Crvene zvezde, ali se Kanađanin maestralno snašao i sačuvao nerešen rezultat na semaforu.

Umeli su to navijači Crvene zvezde i da proslave, uzimajući u obzir da bi gol Partizana umnogome "začinio" nastavak susreta i približio crno-bele pobedi. Možete pogledati ovu priliku u videu sa početka vesti.

Video: Gori Marakana ne vidi se ništa: Bakljada Grobara na Jugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA