Gori "Marakana" posle gola Ohija: Baklje sijale na sve strane, zapalila se čak i velika zastava Delija

Navijači crveno-belih umeli su da se "raspale" posle velikog pogotka sredinom prvog poluvremena

  • 0

Zvezda je povela na stadionu "Rajko Mitić" pogotkom Ohija Omoižuanfa u 29. minutu posle kiksa golmana Aleksandra Popovića. To je bio pravi povod za eksploziju navijača crveno-belih, koji su bakljadom umeli da proslave pogodak svoje akvizicije iz zimskog prelaznog roka.

Pokazao je doskorašnji fudbaler norveškog Moldea još tokom pripremnog perioda da će biti veliko pojačanje i razlika u prolećnom delu sezone, a na derbiju je opravdao svako moguće poverenje.

Kao što smo pomenuli, Delije su to umele da proslave i to na vrlo impresivan način. Zapalili su se seriju baklji na severnoj tribini, pa je delovalo kao da je ova tribina bukvalno "gorela". Po završetku "ludila" desio se i mali incident pošto je posle bacanja baklji na atletsku stazu zapaljena i jedna zastava najvatrenijih navijača crveno-belih.

Pokušali su okupljeni da zaustave da se vatra dodatno ne proširi, ali će zastava ipak ostati šuplja, jer nije ostala imuna na jednu od baklji koja je završila u njenoj blizini. Crveno-beli su posle svega odlučili da zapale i duskerice, a nije poznato da li one pripadaju Grobarima ili ne.

Pogledajte kako su izgledale scene posle gola na severnoj tribini u galeriji i videu na početku vesti.

Video: Ohi raspalio Marakanu: Zvezda vodi u derbiju posle kiksa Popovića, sever u ekstazi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA