≫ 

Kanga s bakljom u ruci žestoko prozivao Partizan, saigrači se smejali, u šoku su šta je sve izgovarao

Gabonac naučio pozamašan broj srpskih psovki

  • 27

Fudbaleri Crvene zvezde dominantno su savladali Partizan u 166. večitom derbiju, a posle meča su se u zanosu pobede u derbiju priključili navijačima u pevanju uvredljivih pesama na račun Partizana.

Nije isključeno da je to bio i odgovor na vređanje Zvezde od strane igrača Partizana pre neko veče, kada se pred južnom tribinom posle pobede nad Spartom slavilo uz uvrede na račun Zvezde.

Među najglasnijima u vređanju crno-belih, pred severnom tribinom iznenađujuće je bio stranac - Gelor Kanga, koji je doduše dobio nedavno i srpski pasoš.

Kanga je očigledno posle dva mandata u Zvezdi naučio i solidno srpski jezik, pa sada ima vokabular na kojem mogu da mu pozavide i kočijaši.

Mnogim njegovim saigračima je bilo smešno šta je sve izgovarao i kakvim je rečima "čašćavao Partizan". Koristio je uz Partizan reči za reproduktivne organe kod muškaraca i žena, a uz sve to je upalio i baklju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Video: Igrači Zvezde slavili pobedu u derbiju uz vređanje Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nick

    27. februar 2022 | 22:14

    Kangaaaaaaaaaaa!!!!!!

  • Bata

    27. februar 2022 | 22:00

    Boga mi Terzić može da bude ponosan na svog kočijaša. E jadna moja Srbijo kad može da dođe neko ko je sišao sa grane i vređa tvoje građane.

  • Nemke

    27. februar 2022 | 22:20

    Ahhahahahaa bratina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA