≫ 

I Jaremčuk u suzama na terenu: Ukrajinac se "predao" emocijama prilikom ulaska u igru u dresu Benfike

Emotivne scene stižu sa čuvenog "Da Luža"

  • 4
Roman Jaremčuk Foto: Twitter / Printscreen

Fudbaleri Benfike kasno sinoć pobedili su Gimaraeš (3:0), čime su zadržali šansu da se izbore za drugo mesto na tabeli portugalske lige. Međutim, taj meč daleko od toga da je obeležio rezultat, koliko nove emotivne scene zbog onoga što se dešava na istoku Evrope na granici Ukrajine i Rusije.

Igrač domaće ekipe, Roman Jaremčuk iz Ukrajine ušao je na teren polovinom drugog poluvremena, a kada se to desilo čitav teren odlučio se da ustane.

Mnogi su sa sobom imali ukrajinske zastave i apsolutno svi su aplaudirali Jaremčuku, što je kod njega izazvalo jake emocije. Ni stameni Ukrajinac nije uspeo da obuzda suze, pa je krenuo da plače kao "kiša".

Za pola časa provedenih na terenu nije uspeo da postigne gol kao na meču protiv Ajaksa sredinom nedelje, ali je sigurno da će ovaj meč pamtiti do kraja svog života.

Video: Stanojević o raspravi sa sudijom: Trener Partizana prokomentarisao arbitre na 166. derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Efron

    28. februar 2022 | 07:32

    Joj licemerstva, joj glume, majko draga. Nas sipali nemilosrdno, citav svet, i niko nije ni rekao da im je barem dece zao. Licemerje, ali nadam se da ce se sve resiti pregovorom, ali da ce im Rusija pokazati da na ovom svetu jos postoji dobrog, i da ce sacuvati Donbas, Ligansk i Krim.

  • Realista

    28. februar 2022 | 08:20

    Da li je plakao ovako kad su ubijali Ruske civile u Donjecku i Luganjsku?

  • Ne znm

    28. februar 2022 | 07:51

    Ovde klubovi sad skupljaju bodove tako što stave Ukrajince da igraju samo zato što je tamo rat. Pitanje je da li bi Zinčenko i ostali dobili šansu u ovom kolu da nije bilo rata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA