≫ 

Vučić se oglasio o koreografiji Delija!

Predsednik Srbije ističe da je serija lažnih vesti plod histerije protiv Srbije koja vlada ovih dana zbog dešavanja u Ukrajini

  • 14

Predsednik republike Srbije Aleksandar Vučić dotakao tokom obraćanja medijima u Kragujevcu na početku izgradnje "Wacker Neuson" i dešavanja sa Marakane, na kojoj je viđena koreografija Delija koja je izazvala pregršt lažnih vesti i sramnih optužbi da je na njoj prikazano ukrajinsko groblje.

Vučić ističe da je to plod histerije protiv Srbije koja se vodi na društvenim mrežama u regionu, ali i u nekim domaćim medijima i šokiran je da se priča o Panteliji i Maratoncima povezuje sa Ukrajinom.

- Tu histeriju protiv naše zemlje možete da vidite i sa jučerašnje utakmice sa Marakane i sa lažnim vestima od sinoć, gde vam neko prikaže Panteliju i Mataronce, a oni vam pričaju o Ukrjaini i ne znam čime... Ali to vam je bilo i u izmišljenom avionu koji ide po Patruševa, to je bilo u lažnoj vesti u našim medijima, kako ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine, što svi u regionu preuzimaju njihovu laž, iako to demantuje predsednica Vlade.

- Baš ih briga što će Srbija da pati zbog njihove laži. A situacija je užasno teška, ne pamtim ovakav period, mislim da je Laušević to rekao, "godina prođe, a dan nikako", dan mi je kao godina dug. Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina - rekao je Vučić.

Video: Poruka iz Maratonaca na severu: Koreografija provokacije delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juga

    1. mart 2022 | 10:26

    Koliko se secam,kada je fudbalska reprezentacija Srbije igrala meč sa Ukrajnom,ceo station je skandinirao,,Srbi ruske kurve",i ,,srbe na vrbe",jer su bili ujedinjeni sa hrvatskim navijacima,itd. I niko nije reagovao

  • Srbin

    1. mart 2022 | 10:13

    Strašno! Ovi iz okruženja i u zemlji prave pometnju zbog koreografije. Nazivaju nas zločincima i koljačima. Kada se Pantelija pojavio bila je mesečina i noć. Ja ne znam kako smo u školi, kako smo ko deca bojili sunce i mesec. U žuto jel tako? Kako smo bojili nebo? Plavo, tamno plavo. Ko su ljudi koji kopaju grobove? Grobari. Kako su navijači partizana poznati? Kao grobari. Ko je grobare uplašio pa su pobegli? Pantelija. A ko je bio Pantelija? Pa delija. I lik napiše nisu morali baš u ovom trenutku. Kom? Kom? Kom? Igra se derbi sine. D, e, r, b, i. 166 Derbi

  • Drekavac

    28. februar 2022 | 12:26

    A utakmica Dinamo Kijev-Dinamo Zagreb nista. Otvoreno skandiraju ubij Srbina i to nema veze nikom nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA