≫ 

Pet stvari koje niste videli na TV-u: Sever i Jug podržali Ruse, Grobari sat vremena zaključani posle derbija

Mnogo dešavanja moglo je da se vidi iza kulisa na 166. večitom derbiju

  • 19
Top stvari sa derbija koje niste videli na TV-u Printskrin: Youtube/FC Red Star Belgrade, Telegraf, Nikola Tomić

Svaki večiti derbi je priča za sebe. I svaki donosi dešavanja po kojima ćemo ga pamtiti. Ovaj su obeležili Ohi i Katai svojim golovima za pobedu od 2:0, a na samom terenu, ali i van njega bilo je još mnogo interesantnih dešavanja.

Kao i uvek, Telegraf vam donosi i one stvari koje se dešavaju iza kulisa, a koje ne možete da vidite na TV-u.

Pogledajte i pet stvari koje smo izdvojili, a koje niste mogli da vidite tokom prenosa.

Spaljeni duksevi na severnoj tribini

Tradicionalno smo ponovo videli prozivke i provokacije za rivale na tribinama, a na severnoj tribni su spaljeni i duksevi grupe Grobari Aleksinac, koji su okačeni na ogradu, a zatim upaljeni.

Blicevi Grobara i Delija

Delije, Grobari, blicevi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Printskrin: Youtube/FCRedStarBelgrade

Grobari su počeli sa ovom praksom tokom meča protiv Sparte iz Praga, kada je uz bliceve mobilnih telefona zagrmeo "Tango smrti". Isto su uradili i na večitom derbiju, što je izazvalo i reakciju i "peckanje" druge strane.

Na kraju, blicevi su viđeni i kod Delija tokom slavlja sa igračima nakon pobede u derbiju.

Grobari sat vremena čekali na izlaz sa derbija

Navijači Partizana su punih sat vremena bili zatvoreni na Marakani. Policija je zbog bezbednosti zatvorila južnu tribinu, kako ne bi došlo do bliskog susreta navijača dva kluba posle završetka meča. Tek kada su se stekli uslovi i kada su Delije napustile Marakanu, Grobarima je omogućeno da napuste stadion.

Delije i Grobari podržali Rusiju

Navijači Zvezde i Partizana pružili su podršku Rusiji skandiranjem na derbiju "Srbi i Rusi braća zauvek". Takođe, na severnoj tribini istaknute su i ruske zastave tokom derbija u jednom momentu.

To ne čudi, jer i Zvezda i Partizan imaju bratski odnos sa klubovima iz Moskve, Zvezda sa Spartakom, a Partizan sa CSKA.

Delija na krovu skida barjak zastave

Uvek se na krovu Marakane vijori zastava Delija iznad severne tribine, a uhvaćen je i trenutak kada navijač Zvezde skida barjak sa krova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    28. februar 2022 | 16:20

    Da li je moguce da u Srbiji jos uvek bitno sta kaze jug,sta kaze sever!Pa ko je jug ko je sever.Da li je to Srbija.Da li ste vi normalni?

  • Racki

    28. februar 2022 | 16:10

    Marakana me nece vise videti sa dvoje dece sat vremena zakljucani.. Ako niste u stanju da resite problem onds dajte otkaz

  • Saša

    28. februar 2022 | 16:51

    Ja već 25 godina idem na zapad sad vip zapad, bio sam prvih 10 godina na severu što i sam ne znan što sam išao, jedni i drugi ne svi gledaju kako jedne druge da udare da povrede mislim i na sever i na jug, vođe voze džipove po 50 000 eura..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA