Junajted pronašao zamenu za Ronalda, problem je cena od 100 miliona evra

Nigerijac Osimen na listi želja engleskog kluba

  • 1
viktor osimen Foto: Tanjug/Ap

Napadač Napolija Viktor Osimen navodno je glavna meta Mančester junajteda kada je u pitanju zamena za Kristijana Ronalda, javlja italijanski RAI!

Osimen je na 22 meča dao 11 golova za Napoli i njegov agent je navodno već razgovarao sa Junajtedom,a li glavni problem za Crvene đavole jeste cena od 100 miliona evra koliko italijanski klub traži za svog napadača.

RAI takođe piše da će Napoli, ukoliko proda Osimena na Old Traford, kao njegovu zamenu dovesti napadaač Sasuola Đanluku Skamaću koji je, doduše, i na vrhu liste želja Intera i Milana.

Što se tiče samog Osimena, on je u Napulj stigao za 70 miliona evra i iza sebe ima jednu tužnu priču. Odrastao je u Lagosu sa ocem i bratom, bez majke, radeći svakakve poslove da bi preživeo dan.

Prodavao je pića na semaforima širom grada u kom je odrastao, sve dok jednog dana na đubrištu nije pronašao par kopački. Ispostavilo se da mu je to promenilo život i spaslo ga od siromaštva u Nigeriji. Tada je krenula njegova fudbalska karijera. Volfsburg ga je primetio 2017. godine, kasnije je prešao u Šarlou, onda Lil, a sada brani boje jednog od najboljih klubova u Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA