≫ 

Terzić u čudu: "Kakve imaju veze "Maratonci", grobari i "dobro veče" sa Ukrajinom?"

Generalni direktor crveno-belih pojasnio situaciju oko koreografije

  • 11
Zvezdan Terzić Marakana, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ovog jutra je bio gost televizije K1 gde je ogovorio o večitom derbiju, ogromnom uspehu šampiona Srbije u poslednjem periodu, kao i o koreografiji navijača o kojoj se ogvori poslednjih dana.

Naime, Delije su na početku meča razvile koreografiju gorblja pod mesečinom, posle kojeg se pojavio matorac iz filma "Maratonci trče počasni krug", sa porukom: "Dobro veće". Mnogi su ovu koreografuju protumačili pogrešno, i povezali sa ukrajinskom zastavom.

- Naši navijači su stvarno kreativni i često šalju neke poruke kroz rebuse koje ni ja kao prvi čovek ne mogu da rešim. Nije mi bilo u startu jasno šta to znači, pa sam pitao. Posle 30 minuta mi je stiglo 100 poruka i odgovorio sam da ne znam. Na kraju su mi objasnili da je to kultna scena iz "Maratonaca" kada onaj dolazi i kaže "Dobro veče" i grobari se razbeže. Topaloviću su grobari, a to je sinonim za navijače Partizana. Gde su oni tu uvukli Ukrajinu u tu priču, meni nije jasno. Kakve imaju veze "Maratonci", grobari i "dobro veče" sa Ukrajinom? Nema nikakve veze - istakao je Terzić i dodao:

- Kada se prikazuje mrak, sahrana, mesečina i te boje... Nema nikakve veze sa Ukrajinom. Neprijatelji Srbije stalno pokušavaju da tumače stvari na način na kojim njima odgovara - zaključio je on.

Video: Poruka iz Maratonaca na severu: Koreografija provokacije Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA