≫ 

Terzić o Piksiju: "Ima moj broj pa neka me pozove, prvi sam mu čestitao plasman u Katar"

Ipak, Terzić kaže da je sa reprezentacijom Piksi uradio odličan posao

  • 23
Zvezdan Terzić, Dragan Stojković Piksi Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović, Pixabay

Direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić kazao je u „Uranku“ na K1 da je „za ljubav i svađu potrebno dvoje“ aludirajući na odnos sa selektor Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Stojković ima moj broj pa neka me pozove. Nije mi čestitao derbi. Ne meni, nego ni Stankoviću. Jel vi mislite da je u redu da selektor reprezentacije Srbije ne bude na derbiju? Pa to je njegova obaveza, on prima platu u Srbiji. Ne na ovom, nije bio ni na jednom derbiju. Da li je normalo da ne čestita pobedu ili plasman u osminu finala Lige Evrope? Pre njega su to svi selektori radili. Da li je normalno da ne okrene Mrkelu, Džajića, Duleta Savića. Ne mora mene.

Ipak, Terzić kaže da je sa reprezentacijom Piksi uradio odličan posao.

- Očekujemo velike stvari od reprezentacije. Prvi sam mu čestitao posle utakmice i plasmana u Katar. Izašao sam i javno dao izjavu, za medije. I rekao da je on najzaslužniji za uspeh. Ništa on nije neuobičajeno veliko uradio, jer smo išli smo na prvenstva i sa Muslinom, Antićem. Ali Zvezda radi stvari koje ranije nisu rađene. Kako god, mislim da ćemo u Kataru uraditi velike stvari i on dobro vodi reprezentaciju  - kazao je Terzić.

Video: Dragović se izvinjavao Grobarima zbog slavlja Ohija i Erakovića pred njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    1. mart 2022 | 12:00

    Ne možete se porediti Piksi je za tebe faraon, a ti lice sa potjernice

  • Momo

    1. mart 2022 | 12:06

    Ko si ti,da ti se Piksi javi?! Tvoje zasluge u CZ su isključivo lične prirode,tj punjenje svojih džepova . Da imaš obraza uzeo bi Mrkelu za ruku i to bi bila najbolja pomoć CZ!!!

  • Saša Pariz

    1. mart 2022 | 12:18

    Piksi će baš da zove tebe indijanca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA