≫ 

Lalatovićev beg iz zone ispadanja: Kovačević postigao sjajan gol, trener ga ljubio u glavu

Kragujevčani su se sada bodovno izjednačili sa ekipom Metalca sa kojom igraju u narednom kolu na "Čika Dači"

  • 2
Nenad Lalatović Foto: Arena Sport / Printscreen

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca igraju fantastično od dolaska Nenada Lalatovića na klupu! Iako je na svom debiju protiv Partizana poznati stručnjak poražen u Humskoj, od tada je vezao dve pobede, prvo protiv Voždovca kod kuće, a ove večeri i na gostovanju direktnom konkurentu u borbi za opstanak, Novom Pazaru. Dovoljan je bio jedan gol da se tim iz Šumadije pomeri dodatno od dna tabele - 0:1 (0:0).

I taj gol bio je zaista prava lepotica Nikole Kovačevića, kojem je jedan centaršut sjajno "seo" na desnu nogu u 66. minutu, a on je iz prve šutirao volejom i smestio loptu u mrežu. Bio je to zaista maestralan gol fudbalera Kragujevčana, posle kojeg smo videli neke zanimljive scene.

Potrčao je Kovačević ka klupi svog tima i bacio se u veliki zagrljaj svom strategu Nenadu Lalatoviću, koji ga je nekoliko puta poljubio u glavu. Svestan je i on bio kolika je važnost ovog gola za Radnički.

Do kraja utakmice Novi Pazar je pokušao da dođe do izjednačenja, imao je čak i stativu, ali su završnicu obeležile užasno ružne scene. Prvo je u 89. minutu crveni karton dobio Piščević, kojem je to bio drugi žuti na utakmici, da bi potom usledila velika tuča u nadoknadi vremena. Domaći su smatrali da gosti previše odugovlače, pa su preuzeli stvari u svoje ruke i počeli su da ih vuku po terenu.

Zbog tog incidenta je crveni karton dobio Filip Pavišić, a mnogobrojne žute kartone zaradili su fudbaleri i članovi stručnog štaba obe ekipe. Sa tribina su počeli da na terenu razni predmeti, tuča i kavga je potrajala punih pet minuta i sudija Lazar Lukić nije imao nimalo lak posao.

Naposletku, Radnički je došao do pobede, druge vezane i sada ima 22 boda. Novi Pazar je sada sve dalje od opstanka, pošto sa 18 bodova zauzima poslednje mesto na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Pavišić napravio haos u Novom Pazaru: Vukao igrača Radničkog po zemlji, pa izbila tuča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    1. mart 2022 | 18:47

    Pocela je akcija spasavanja ispadanja FK RADNICKI KG,sledece godine 100 godina od nastanka kluba i UEFA daje klubovima novac tim povodom,"pokupice se kajmak"i sledi opet novi sunovrat kluba...😳😳😳

  • Bojban

    1. mart 2022 | 21:16

    Trci kao kuce pre ovom nazovi treneru sto mu okrenuo ledja. Ma skroz logicno, kao prosle godine Napredak sto je opstao tako sada i ovo, nije namesteno nikako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA