Kakav haos u Novom Pazaru: Potukli se fudbaleri, sa tribina poletele stolice, Lalatović smirivao situaciju

Veliki incidenti na samom kraju utakmice Linglong Superlige Srbije

  • 22

Iako bismo voleli da se posle utakmice između Novog Pazara i Radničkog 1923 iz Kragujevca piše isključivo o fudbalu, to nažalost ni ovoga puta nije slučaj. U samoj nadoknadi susreta došlo je do velikog incidenta u kojem su učestvovali gotovo svi fudbaleri obe ekipe, a posle kojeg su sa tribina poleteli razni predmeti i počelo pogrdno skandiranje prema akterima utakmice.

Sve je zakuvao Filip Pavišić, koji je bio toliko besan što jedan fudbaler Radničkog leži na zemlji, jer je smatrao da time pokušava da "ukrade" vreme i pomogne svom timu da lakše dođe do trijumfa. Uhvatio ga je za vrat i još jednom tresnuo od zemlju, što je bila inicijalna kapisla da na njega "polete" brojni igrači gostujućeg tima.

Uključile su se u to i klupe, pa smo mogli da vidimo kako udarci i pokušaji udaraca "sevaju" na sve strane. Sudija Lazar Lukić se odmakao sa svojim pomoćnicima i mirno je sve posmatrao sa strane, dok je delegat beležio incident za incidentom. Na sve to, sa tribina je poletela i jedna stolica uz sijaset manjih predmeta.

Počela su i skandiranja upućena akterima meča, kao i upravi Novog Pazara, jer navijači nisu bili nimalo zadovoljni onime što su videli na samom terenu. Za to vreme, Nenad Lalatović je pokušao da smiri uzavrelu krv svojih fudbalera i da ih odvoji od mesta incidenta, ali taman kada je to uspeo da uradi - počeo je novi haos.

Ponovo su se igrači obe ekipe sukobili, ponovo su pale neke teške reči, a epilog svega bili su mnogobrojni žuti kartoni i direktno isključenje Filipu Pavišiću koji je začeo ceo incident. Videćemo da li će i Fudbalski savez Srbije, odnosno Disciplinska komisija postarati da svi akteri budu kažnjeni posle nemilih scena.

Video: Spektakularan pogodak doneo je prednost Kragujevčanima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fsb

    1. mart 2022 | 19:14

    Ovima dekretom treba zabraniti da igraju u srpskoj ligi, nek idu u Tursku, i tamo skandiraju to što viču. Sve to u rudnik...

  • Srbin

    1. mart 2022 | 19:25

    Pazarci Seljaci. To što ima u Super Ligi Srbije nema ni u onim najgorim ligama.

  • Czczcz

    1. mart 2022 | 19:47

    Zasto se sada ne zale zbog skandiranja svojih navijaca i ne istupe iz lige?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA