≫ 

"Hteo sam da sklonim Popa, ali sam se predomislio": Stanojević otkrio situaciju sa golmanom

Trener Partizana pokazao koliko poverenje ima u svog prvog čuvara mreže

  • 15
aleksandar popovic Foto: MN Press

Prvi golman Partizana za meč sa ekipom Mladosti iz Lučana ostaće Aleksandar Popović uprkos slabijoj partiji u 166. večitom derbiju i kiksu kod gola, iako je trener crno-belih Aleksandar Popović hteo da ga zameni i da umesto njega poverenje ukaže Nemanji Stevanoviću.

Kako je došlo do promene u glavi trenera Stanojevića, o tome je sam pričao na konferenciji za medije dan pred meča sa Lučanima.

- Planirao da sutra brani Neca (Nemanja Stevanović), ali sam odustao od te ideje, jer znam da bi se to protumačilo loše. Pop ima puno poverenje, on je reprezentativni kalibar, mnogo puta nam je pomogao - svakom rečju Stanojević stoji uz svog čuvara mreže i podvlači da nije samo njegova krivica prvi gol Zvezde u derbiju:

- Nije to samo ta njegova situacija na kraju. Imate prvo centaršut, pa situaciju pre centaršuta, i šut u gol, i onda tek imate reakciju golmana. Sve su to vezane reakcije. Dečko ima 22 godine, sjajan je golman, i nemam nikakvu dilema oko njega. Braniće baš iz tog razloga što ste rekli, da to ne bi neko protumačio na ovaj ili onaj način. Braniće. Inače sam stvarno hteo Necu da stavim, ali će Neca braniti u Subotici, hoću i njemu da dam tu minutažu - poručio je Stanojević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    2. mart 2022 | 15:51

    Nije samo njegova krivica za prvi gol, vec i za drugi

  • bg

    2. mart 2022 | 16:22

    Jel si razmisljao da sklonis Jojica,Markovica,Holendera

  • Sale

    2. mart 2022 | 17:48

    On je posebna priča sam doda loptu protivniku dečko nije u utakmici ko zna de mu je misao svako degažiranje lopta u aut odsutan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA