≫ 

Ljuba van Forme: Fejsa još nije upisao ni minut zajedničkog treninga u Partizanu?!

Crno-beli će još neko vreme morati da guraju bez iskusnog veznog igrača

  • 7
Ljubomir Fejsa Foto: FK Partizan

Ljubomir Fejsa je sa oreolom velikog pojačanja stigao u Partizan pre ravno mesec dana (36, ako ćemo najpreciznije), ali ne samo da nije upisao ni minut u Superligi i Evropi, nego nije upisao ni minut zajedničkog treninga sa ekipom. Zapravo, ne radi punim intenzitetom kao svi ostali koji su u pogonu.

Od kada se priključio ekipi na pripremma u Turskoj, radi isključivo individualno i niko u ovom trenutku ne zna kada će biti od koristi timu.

I o Fejsinom statusu, pored ostalih tema, pričao je Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije uoči meča sa Lučanima (četvrtak, 17.05).

- Tu je sa ekipom, svaki dan treba da počne da trenira sa ekipom. Ne znamo još tačno... Ali eto, to je mali problem što nije počeo, što nije ušao u ritam kad je trebalo. Sad smo u jeku sezone, videćemo na koji način ćemo moći da ga koistimo. Doveli smo ga znate i sami zašto. ali dešava se, kao što nam se desio i Dača Pantić, jedna određena situacija koja nas je u jednom trenutku poremetila, ali krenuli smo dobro. Mi moramo da se fokusiramo na svakog igrača kojeg imamo, svako može svakog da zameni ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja patak

    2. mart 2022 | 16:53

    Ima vremena mlad je😂😂😂😂

  • Sasa123

    2. mart 2022 | 18:03

    Važno da prima platu, Partizan je običan klub penzosa

  • Zar je bitno

    2. mart 2022 | 17:40

    Stanoje je konacno shvatio da se titula ne osvaja u novinama i da Zvezda radi na jacanju tima a da on i njegovi saradnici iz uprave vise pricaju nego sto rade. Kad budu shvatili da su lose odradili prelazni rok i od Fejse napravili Mesija da zamazu oci navijaca bice kasno. Zvezda je najbolja i ove sezone i ima 10 igraca koje placa preko 500000 eura dok partizan ima mozda jednog preko 250000. Dok ne promene poslovanje i pocnu da jacaju tim a ne da pricaju i prete onda ce i titulu da osvoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA