Jojić nakon pobede protiv Mladosti: "Trenutak nepažnje može da te kazni"

Fudbaler Partizana zadovoljan pobedom

  • 0
Fudbal Superliga Partizan Mladost Lučani Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana savladali su lučansku Mladost rezultatom 2:1 u okviru 25. kola Superlige Srbije, ali sve je moglo da izgleda drugačije da je par minuta pre kraja meča Nemanja Obradović iskoristio stopostotnu šansu. Ipak, to se nije desilo i crno-beli su osvojili tri boda. Upravo to Miloš Jojić ističe kao najbitnije sa utakmice.

- Na kraju dana je najbitnije da smo osvojili tri boda, to nam je bio cilj. Znali smo da nas, posle onakvog derbija, očekuje izuzetno teška utakmica, jer smo psihički i emotivno bili dosta ispražnjeni, ali kontrolisali smo meč sve vreme, postigli gol, a posle je i bilo lakše da se igra. Dali smo i drugi gol i onda ulazimo u neko „ludilo“ poslednjih deset minuta, gde primamo gol, a potom samo što smo krenuli s centra, gosti su imali stopostotnu šansu, zbog nedostatka komunikacije, i mogli smo da prospemo sve za jedan minut. Opet kažem, najbitnije je da smo ostvarili naš cilj i da smo uzeli tri boda - kaže  Jojić, pa dodaje:

- Nije ovo prvi put da dolazimo u ovakvu situaciju, doduše nije ih ni bilo mnogo, ali fudbal je nepredvid i trenutak nepažnje može da te kazni, tako da treba da budemo srećni i zadovoljni posle ove utakmice, jer smo ostvarili cilj i uspeli da sačuvamo prednost.

Video: Ovim golom je Partizan zapečatio sudbinu Mladosti

Golom na meču protiv Mladosti, Jojić se izjednačio po broju golova sa Kvinsijem Menigom, a kada su u pitanju asistencije popularni "Zeka" je ubedljivo prvi u crno-belom timu.

- Ne znam taj podatak oko golova u poređenju sa drugim igračima, ali broj asistencija znam. Uvek sam isticao ekipu ispred svog ličnog uspeha, jer kada ekipa igra dobro, kada pobeđuje, kada dajemo puno golova, onda će se svako od nas i upisati u strelce i biti asistent, tako da moram da se zahvalim timu – do sada smo u prvenstv i kroz Evropu, uključujući i kvalifikacije, igrali veoma dobro, dali smo puno golova, malo primili. Istakao sam se asistencijama i golovima, ali ima još mnogo da se igra i imam neke zacrtane ciljeve na kraju prvenstva, kao i svaki igrač, ali jedini naš zajednički cilj je titula.

Iskusni vezista istakao je i koliko je njemu i saigračima bitna podrška sa tribina.

- Hladno je bilo danas i na trbina i dole, na terenu. Ljudima koji su došli hvala na podršci! Nije bilo kao na prošloj utakmici na domaćem terenu, ali svaki čovek koji dođe na stadion mnogo znači i ovom prilikom se opet zahvaljujem i pozivam ih da uvek dođu i da nam budu vetar u leđa, jer ta bodovna razlika u odnosu na drugoplasiranu ekipu se malo smanjila, mada ima još mnogo da se igra, ali uz njihovu pomoć će nam biti mnogo lakše da zadržimo prvo mesto - zaključio je Jojić.

U narednom kolu Partizan će gostovati Spartaku u Subotici, a za taj meč Aleksandar Stanojević neće moći da računa na Miloša Jojića, koji će morati da odradi utakmicu suspenzije zbog žutih kartona.

Video: Gol i šansa Mladosti kojom su mogli do remija sa Partizanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA