≫ 

Bizarna igračka sa likom Aleksandra Mitrovića zapalila internet, navijači se utrkuju da je kupe

U pitanju je mali jastuk koji se može nabaviti sa stranice zvanične klupske prodavnice za 30 britanskih funti

  • 3
Aleksandar Mitrović Foto: Shutterstock

Postao je Aleksandar Mitrović rekorder Čempionšipa po broju postignutih golova u jednoj sezoni i to na dvocifren broj kola pre završetka njegovog ligaškog dela sezone, ali što je najvažnije ušao je u srca svih navijača Fulama, toliko da svi oni žele da imaju nešto što će ih podsećati na sjajnog srpskog napadača.

Uglavnom svi posegnu za onim uobičajenim stvarima poput dresa, šortsa, patika... Međutim, na zvaničnoj prodavnici kluba sa "Krejven Kotidža" potrudili su se maksimalno da ponudu prošire, pa su uz to ubacili i neke prilično zanimljive igračke sa likom srpskog fudbalera.

Jedna je privukla naročitu pažnju zbog svog izgleda. U pitanju je jastuk sa likom "Mitrogola" koji se prodaje po ceni od tačno 30 britanskih funti (što je oko 4.272 dinara po današnjem kursu). Interesovanje ne manjka, mada su se brojne pristalice Fulama već osmelile i da "bace" poneku šalu na račun ovog proizvoda.

Tako su neki napisali kako "vole ovog čoveka, ali nikada ne bi rešili da sednu na njegovo lice", dok je jedan korisnik napisao "da toliko užasno izgleda da će ipak da ga kupi".

Video: Mitrović za godinu dana od tragičara do heroja nacije: Da mi je neko rekao ne bih verovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA