Najveće kvote na svetu Mozzart daje na Lester, Lacio i Fajenord

Nigde nećete naći veće

  • 0
FK Lacio - FK Fiorentina Foto: Tanjug/AP

Danas ključa. Ponuda fudbalskih mečeva je velika, prava poslastica za kladioce. Bukmejkeri Mozzarta izabrali su za subotu tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je kec na Lester protiv Lidsa, potom slavlje Lacija u gostima Kaljariju, odnosno trijumf Fajenorda, narednog rivala Partizana u Ligi Konferencije, nad Groningenom.

Duel Serije A Kaljari – Lacio (20.45) možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da se registrujete, a registracija je besplatna.

LESTER - LIDS (SUBOTA, 13.30), KEC 1,95

Lester je ovu sezonu počeo pobedom u Superkupu, posle koje je tim bio nestabilan. U šampionatu Engleske, posle 24 kola, Lisice imaju osam pobeda i šest nerešenih ishoda, koji su doneli 30 bodova i 12. mesto na tabeli. Posle poraza u gostima od Vulverhemptona, igrači Brendana Rodžersa su u gostima pobedili Barnli sa 2:0.

Danas dočekuju očajni Lids, koji je nedavno smenio trenera Marsela Bijelsu i na kormilo postavio Džesija Marša. Posle 26 duela Paunovi imaju pet pobeda i osam remija, i sa 23 boda zauzimaju tek 16. mesto. Odbrana je u proseku primala više od dva gola po utakmici, a u poslednjem meču gosti su izgubili od Totenhema (0:4).

KALJARI - LACIO (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 2,30

Ove sezone Kaljari ne može da bude srećan. Bori se za opstanak u Seriji A i veći deo kampanje je proveo u zoni ispadanja. U poslednje vreme Kalajri je popravio formu i stigao do bezbedne zone, ali posle 27 duela sa pet pobeda i 10 nerešenih mečeva ima 25 bodova i samo je dva stepenika iznad ugrožene Venecije.

Posle remija sa Napolijem (1:1), ekipa sa Sardinije je na gostovanju pobedila Torino (2:1). Sada na Sardiniju stiže Lacio, koji je eliminisan iz Kupa Italije, pošto u četvrtfinalu nije uspeo da se izbori sa Milanom (0:4). Takav neuspeh je loše uticao na moral ekipe, koja je u poslednjih pet borbi savldala samo Bolonju (3:0). Nebesko-plavi su do sada u ligi zabeležili 12 pobeda i sedam remija, osvojili su 43 boda i zauzimaju sedmu poziciju. Posle remija sa Udinezeom (1:1), gosti su izgubili od Napolija (1:2).

FAJENORD - GRONINGEN (SUBOTA, 21.00), KEC 1,30

Fajenord je posrnuo u Erediviziji prošlog vikenda i izgubio 1:2 u gostima od četvrtoplasiranog AZ Alkmara. Ovo je donekle poremetilo planove ekipe Arnea Slota, ali je i lider Ajaks poražen i zaostatak je ostao isti - šest bodova. Tim iz Roterdama se i dalje raduje borbi za titulu ove sezone i daće sve od sebe da pobede Groningen u predstojećem okršaju, pre nego što krenu put Beograda na megdan sa Partizanom predstojećeg četvrtka u osmini finala Lige Konferencije.

Groningen je posle 24 kola osvojio 29 poena, zauzima 10. mesto u ukupnom plasmanu i oseća se prilično prijatno u utakmicama sa manje jakim protivnicima. Zeleno-beli su u prošlom meču pobedili Vilem Drugi kod kuće (1:0), a pre toga nisu izgubili od Zvolea (1:1) u gostima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Video: Stanojević posle tesne pobede : Teško breme Partizana, bio je neviđen pritisak posle primljenog gola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA