Haos u Crnoj Gori: Huligani divljali i gađali se stolicama, golman Budućnosti pogođen u glavu, meč prekinut

Veliki sukobi izbili su na tribini na kojima su se nalazile pristalice domaćih i gostujućih navijača istovremeno

  • 6

Ne može se Crna Gora pohvaliti nekim kvalitetnim klupskim fudbalom, ali zato je danas ova liga ponovo uspela da dođe u žižu javnosti iz nesportskih razloga. Susret između Dečića i Budućnosti u Tuziju prekinut je u 17. minutu nakon što je došlo do velikog sukoba rivalskih navijača na tribini, posle kojeg su u svlačionice morali da beže i članovi obe ekipe. 

U trenutku prekida rezultat je bio 0:1, a sve se desilo posle jednog (ne)spornog detalja u kaznenom šesnaestercu domaćeg tima. Počele su da lete stolice na sve strane, sve je izgledalo jako sablasno, a potom su zapaljene i baklje koje su ubačene na teren. Da sve bude bizarnije, obe ekipe bile su smeštene na jednoj istoj tribini.

Posle intervencije policije, gostujući Varvari počeli su da beže oko terena, da bi potom počeli da ubacuju i kamenice na delove tribina na kojima je i dalje bila prisutna publika. Tenzije su se prelile i na teren, pa je golman Budućnosti, Pavličić zadobio udarac u glavu.

Situacija se posle dugačkih 20 minuta smirila, ali posle svega viđenog fudbal se nikome nije igrao, pa je delegat Miodrag Gardašević odlučio da se susret ne nastavi.

Šta će biti dalje odluka, zaista je manje važno. Crnogorski fudbal je pretrpeo još jedan žestok udarac posle krajnje nesportskih scena, koje treba da budu uveliko iskorenjene u 21. veku.

Video: Jevrosimović: U muzeju će se naći i sprinterice naše Ivane Vulete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    5. mart 2022 | 16:23

    Svoji protiv svojih trazili ste gledajte jel vam srbi bese najveci neprijatelje e bede jedne ima da vas siptari za deset dgodina pregaze

  • Srbin

    5. mart 2022 | 17:14

    Hteli ste vašu Budućnost u kvalifikacijama za Ligu Šampiona 😂 Najlošija liga na svetu 😂 Da ste ostali sa Srbima sad bi imali šanse da odete u liga konferencije 😂 VIC: Igra se fudbal u Crnoj Gori sve brda. Kaže golman štoperu otrči do centra da vidiš idu li 😂

  • taifun

    5. mart 2022 | 16:28

    Mnogo su mi draži ovi momci od čergara iz železnika, uvek ću pre navijati za Budućnost nego za fmp, veliki Srbi i dobrovoljci u svim humanitarnim akcijama za Srbe.Podrška Varvarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA