≫ 

Igrač Noriča besno hvatao za kragnu rivala, odustao kad je video da je Eriksen

Vilijams prvo krenuo da steže Danca, pa se predomislio i zagrlio Danca koji je danas prvi put bio starter od kada je doživeo srčani udar na Euru

  • 1
kristijan eriksen Foto: twitter/thfc_michaeI

Prvi start Kristijana Eriksena u ekipi Brentforda od kada se vratio fudbalu bio je više nego uspešan, jer je njegov tim pobedio Norič 3:1, a Danac proveo svih 90 minuta na terenu što je, uzimajući u obzir sve kroz šta je prošao, veliki uspeh i ohrabrujuća stvar za sjajnog Danca.

Eriksen je, podsetimo, već debitovao za Brentford, međutim ovo mu je bio prvi početak meča u ekipi u kojoj se oseća kao kod kuće budući da ima šestoricu sunarodnika u sastavu, plus trenera Franka.

Danac je bio i akter jedne pomalo komične situacije, mada mu nije bilo do smeha u momentu kada je igrač Noriča Brendon Vilijams krenuo da ga hvata za kragnu dok su obojica bili na zemlji.

Vilijams je bio vrlo ljut na Eriksena jer ga je ovaj povukao za dres s leđa pa su obojica pali, što je i bio povod da Noričev adut tako reaguje. Međutim, kada je video da je reč o Eriksenu u momentu se predomislio, popustio, pa je snažan stisak zamenio zagrljajem za Danca, kome je očito laknulo, a obojica su uz osmeh ustala i nastavila meč.

Inače, centralna figura utakmice bio je napadač gostiju Ajvan Toni, trostruki strelac danas.

Premijer liga, 28. kolo

Lester - Lids 1:0

Aston Vila - Sautempton 4:0

Barnli - Čelsi 0:4

Njukasl - Brajton 2:1

Norič - Brentford 1:3

Vulverhempton - Kristal Palas 0:2

Liverpul - Vest Hem 18:30

Nedelja

Votford - Arsenal 15.00

Mančester siti - Mančester junajted 17.30

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA