Dinamo silan, opet je stigao Osijek, Srbin "režirao" promašaj kola na Maksimiru

Komnen Andrić propustio da pobedu Modrih učini još ubeldjivijim i pravo je čudo kako je uspeo da promaši sa dva metra od gola

  • 0
komnen andrić Foto: youtube/Arena sport TV

Zagrebački Dinamo iskoristio je kiks lidera Osijeka i doneo novi egal u šampionskoj trci koja u Hrvatskoj nikad nije bila ovako uzbudljiva kao ove sezone. Dan nakon što je tim Nenada Bjelica odigrao 0:0 sa Lokomotivom, "Modri" su na svom terenu rutinski došli do pobede protiv Šibenika - 3:0.

Strelci za domaće bili su Bočkaj, kome je to bio prvenac u dresu Dinama od dolaska iz Osijeka, te Petković i Baturina, a moglo je biti i još lopti u mreži golmana gostiju koji je bio prilično uposlen danas.

Najveću šansu da pobedu Dinama učini još ubedljivijom nije iskoristio srpski napadač Komnen Andrić koji je u igru ušao u 60. minutu, a koji minut kasnije naterao navijače Modrih da se hvataju za glave.

Sa gotovo metar udaljenosti od gol-linije Andrić nije najbolje "poklopio" loptu na centaršut sa desne strane, imao je nebranjenu mrežu pred sobom...

Poptuno je neverovatno kako je iz ove pozicije uspeo da pogodi prečku, ali dešava se - pogledajte potez Andrića o kojem se priča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA