≫ 

Vojvodina u seriji poraza, sad joj Škuletić presudio: TSC uzeo sve sa Karađorđa i hita ka Evropi

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od TSC-a rezultatom 0:1 (0:0) u 26. kolu Super lige Srbije.

  • 2
petar škuletić Foto: MN Press

Fudbaleri Vojvodine produbili su krizu rezultata u Superligi novim, trećim uzastopnim porazom, ovog puta na svom terenu protiv direktnog rivala za evropski plasman TSC-a iz Bačke Topole, rezultatom 1:0.

Strelac pobedonosnog gola za ekipu Žarka Lazetića bio je Petar Škuletić koji je u 75. minutu savladao Rockova.

Inače, prvu šansu na utakmici imali su gosti, u devetom minutu, kada je Ratkov glavom gađao preko gola. Vojvodina je uzvratila u 24. minutu kada je Lazarević centrirao, a Simićev udarac odbranio Filipović.

U 27. minutu domaći su bili najbliži golu: Vukadinović je iz okreta, sa 25 metara, pogodio stativu!

Do odlaska na odmor TSC je imao još dva pokušaja sa distance, oprobali su se Banjac i Stojković, ali je u oba navrata Rockov bio na mestu. Voša je preuzela inicijativu i na startu drugog poluvremena, ali pravih prilika nije bilo sve do 69. minuta kada je Vukadinović iskosa sa desne strane šutirao pored stative.

TSC je poveo iz prve prave akcije, Đakovac je poslao "dubinsku" loptu iza odbrane Vojvodine, a Škuletić je samo "bocnuo" preko Rockova za 0:1.

Voša je do kraja pokušavala da pronađe prostor u odbrani gostujuće ekipe, ali se TSC odlično branio i uspeo da sačuva svoj gol.

Vojvodina je ostala na četvrtoj poziciji sa 36 bodova, dok TSC ima dva manje.

Pre početka utakmice prisutni navijači i akteri su svedočili maloj svečanosti.

Povodom 108. rođendana FK Vojvodina, član Upravnog odbora kluba Petar Đurđev i bivši fudbaler "stare dame" Slobodan Jovanović su pre početka utakmice postavili venac na bistu osnivača FK Vojvodina dr Koste Hadžija, koja se nalazi ispred stadiona „Karađorđe“.

Takođe, neposredno pre početka meča, fudbaleru Vojvodine Mladenu Devetku je uručen uramljen crveno-beli dres sa brojem 100 i njegovim prezimenom na leđima, s obzirom na to da je u prošlom kolu protiv Kolubare odigrao svoj jubilarni 100. meč za prvi tim "stare dame", a dres mu je uručio bivši fudbaler Vojvodine Slobodan Jovanović.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MG

    6. mart 2022 | 20:58

    Tužno je gledati Vojvodinu sa ovakvim trenerom... njegov domet je Radnik, koji igra bunker na svakom meču! Seoski štoper hoće da bude trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA