≫ 

Partizan u humanoj akciji: Ko donira krv, može besplatno na Fejenord

Navijači, simpatizeri i svi ljudi dobre volje će u sredu i četvrtak moći da pomognu u spasavanju života, a za uzvrat će im biti omogućeno da gledaju sjajan meč

  • 0
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanovic

Partizan poziva sve dobrovoljne davaoce krvi, navijače i simpatizere crno-belih, da u sredu i četvrtak pomognu u spasavanju života i za uzvrat budu nagrađeni besplatnom ulaznicom za meč osmine finala Lige konferencija, koji tim iz Humske igra protiv Fejenorda u četvrtak od 18.45 časova (Arena sport Premijum 1, RTS).

Klub iz Humske će, u saradnji sa Insititutom za transfuziju krvi, postaviti punkt na platou ispred zapadne tribine stadiona u Humskoj, gde će svi zainteresovani moći da daju krv i pomognu nekome kome će to zaista značiti u borbi za život.

- Partizan poziva sve navijače i simpatizere crno-belih da pokažu svoju humanu stranu tako što će u sredu i četvrtak, 9. i 10. marta 2022. godine, u terminima od 10 do 18 časova u sredu i od 12 do 18 časova u četvrtak, dati krv u jednom od dva autobusa Instituta za transfuziju krvi, koji će biti smešteni na platou ispred zapadne tribine stadiona i tako pomoći u spašavanju ljudskih života! Svi davaoci krvi koji potvrdu dobijenu od "Instituta za transfuziju krvi" pokažu na blagajni 1 stadiona Partizana, dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu osmine finala UEFA Lige konferencije protiv Fejenorda. Davaoci krvi će moći da biraju stranu stadiona sa koje će bodriti svoj klub: istok, jug ili sever - kaže se u saopštenju kluba iz Humske.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA