≫ 

Voždovac se vraća u "juriš" za Evropu: Zmajevi spakovali četiri gola u Lučanima, 4. mesto im beži tri boda

Tim iz Beograda konačno je prekinuo seriju loših rezultata sa starta proleća

  • 0

Fudbaleri Voždovca došli su do velike pobede u borbi za mesto u plej-ofu Superlige Srbije protiv direktnog konkurenta na gostujućem terenu. Zmajevi su uzdignutih ruku napustili stadion u Lučanima, gde su protiv Mladosti postigli čak četiri pogotka i tako prekinuli seriju od četiri vezane utakmice na startu prolećnog dela sezone na kojima nisu postigli nijedan gol i gde nisu slavili - 2:4 (1:2).

Deluje da su momci sa krova tržnog centra u Zaplanjskoj ulici rešili da nadoknade sve što im nije išlo od ruke u prve tri utakmice protiv Zvezde, Radničkog 1923 i Radničkog iz Niša, gde su uspeli da pokupe bod samo protiv Meraklija u remiju bez pogodaka.

Da nas čekaju uzbuđenja u Lučanima nagovestio je Gordić već u 7. minutu, kada je doveo domaći tim u prednost, ali je već do poluvremena tim iz Beograda uspeo da dođe do preokreta preko Lasickasa u 12. minutu, a potom i Pantovića na minut pre odlaska na veliki odmor.

U nastavku, sve je bilo u znaku Zmajeva, koji su prvo preko Ćirkovića povećali na 1:3 u 51. minutu susreta, a potom stavili tačku na sve golom Ivezića u 65. minutu. Treba napomenuti i da je zbog isključenja i drugog žutog kartona Janko Tumbasević isključen u 62. minutu, što je dodatno olakšalo posao Voždovčanima.

Ipak, Mladost je i sa desetoricom na terenu ipak uspela da preko Radivojevića u 77. minutu donekle ublaži poraz, koji će ostaviti ovaj tim u krugu ekipa koje su osvojile 30 poena posle 26 odigranih kola. To su Radnik, Spartak i pomenuti Lučanci.

Sa druge strane, Voždovac je skočio na sedmu poziciju ispred Napretka zbog bolje gol-razlike sa 33 osvojena boda i pokušaće da se do kraja izbori za četvrto mesto koje će gotovo izvesno voditi u evropske kvalifikacije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Nije bila greška kod Zvezde, jeste kod Partizana: Predsednik Sudijske komisije o 2 sporne situacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA