≫ 

Split u ekstazi pred dolazak Dinama: Stadion rasprodat za 5 dana, mesta samo za privilegovane

Ako pobedi Hajduk trka za titulu postaće gotovo dramatična

  • 5
Torcida, koreografija, tenkovi, oluja Printskrin: Youtube/Frane Kapić

Najveća utakmica hrvatskog fudbala, derbi Hajduka i Dinama, koji će u subotu biti odigran od 18 sati, biće moguće jedan od najvažnijih za oba kluba poslednjih godina zbog poretka na tabeli i najneizvesnije šampionske trke koju vode četiri kluba.

Pobedi li Hajduk sezona će dobiti na dodatnoj dramatici, Splićani u tom slučaju prilaze šampionu na samo dva boda, a svaki drugi rezultat ostavlja Dinamo na solidnom odstojanju naspram velikog rivala, ali zato pruža šansu Rijeci i Osijeku da poprave svoje pozicije i ugroze "Modrima" prvo mesto.

Borba za titulu u Hrvtaskoj ove sezone je takva da svaki kiks nekog od kandidata za pehar donosi i promene u poretku na vrhu. Liga kakva se samo može poželeti za praćenje.

Elem, Hajduk je u utorak uveče objavio da je prodao sve karte za subotnji derbi sa Dinamom, dakle pun kapacitet Poljuda od 33.800 mesta. Ulaznice su ovog puta mogli kupovati samo članovi kluba koji su zajedno sa pretplatnicima dobili tu privilegiju. Ulaznice su puštene u prodaju prošlog petka i za pet dana se rasprodao kompletni stadion, a da pritom karte nisu uopšte bile u slobodnoj prodaji.

- Prvi put u istoriji isključivo pretplatnici i članovi Kluba ispunili su celi poljudski stadion za derbi Hajduk - Dinamo! Vidimo se u subotu na Poljudu! - objavila je službena stranica Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lun kralj ponoći

    9. mart 2022 | 13:03

    Jel dolaze braća grobari jug

  • Miki Rubiroza

    9. mart 2022 | 14:44

    A sto bi nas trebalo da interesuje sta rade ustase.....

  • DZG Rudeš

    10. mart 2022 | 13:00

    Ako Dinamo i napravi x2, super, ali to još niš ne "garantira", ima tu još dosta "dana za megdana". Krš je totalni, kotao vrije. Gledam polufinale kupa Rijeka - Osijek 3:2, triler, drama, svi "grizli travu", znoj na kante. Tekma praktički u rangu Real-PSG. Za sladokusce. Prije 10ak godina, na skoro svakoj HNL tekmi koju sam gledo na tv sam zaspao, bukvalno. Idealni lijek za insomniju. A sad je Hičkok i Džon Vu. Vin Dizel i Džeki Čen. Godzila i Megalon. Rane i do koske. HNL has no mercy no more. I nema tu više povratka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA