≫ 

"Fejsa je daleko od ekipe, od treninga, od svega! Nije u kombinaciji, niti će uskoro biti"

Iskusni vezista i dalje nije u konkurenciji za teren

  • 6

Sa velikom radošću su navijači Partizana dočekali vest da se Ljubomir Vejsa vratio u Humsku ove zime, ali za sada ga još nisu videli na terenu. Niti će uskoro, kako sam trener crno-belih Aleksandar Stanojević kaže.

Naime, tokom konferencije pred meč sa Fejenordom, novinari su pitali Stanojevića kada mogu da očekuju iskusnog vezistu, odnosno da li ćemo ga viudeti u 18 u četvrtak veče, a zatim je usledio zanimljiv odgovor:

- Fejsa je daleko od ekipe, od 18, od treninga, od svega. Imao je povredu lakše prirode na pripremama i ispostavilo se da još ne može da se oporavi. To je malo i frustrirajuće za nas. jer smo imali dosta problema sa zadnjim veznima. Ne kukamo, pričamo. Nije u kombinaciji niti će uskoro biti - jasna je bio trener crno-belih.

Fejsa se, podstimo, posle 11 godina vratio u Partizan krajem januara, zadužio je dres sa brojem 15, ali za sada samo trenira individualno - ne sa ekipom. Inače, nedavno je otkrio i zašto se vratio u Humsku.

- Imam dvoje male dece, Partizan je moj klub i već dam dugo igrao preko. Nisam razmišljao da ću se jednog dana vratiti, ali kada sam pročitao u novinama da postoji interesovanje, dobio jedan poziv, drugi... Srce me je privuklo tu. Više sam voleo da dođem u Partizan nego da idem po drugim klubovima.

U nastavku možete pogledati i fotografije njegove supruge:

Video: Stanojević pripretio Zvezdi posle saopštenja: Imam šta da kažem, pričaćemo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA